Tūrists Āfrikā cenšas papliķēt lauvu (video)

Vienalga cik bieži var brīdināt par to, ka savvaļas dzīvnieki ir bīstami un tos aiztikt vai kaitināt nevajadzētu, vienmēr atrodas kāds, kam dūšas ir par daudz. Viens no šādiem ir šī video galvenais varonis, kurš mēģināja lauvai "papliķēt" galvu.

Protams, šis stāsts beidzās laimīgi - neviens nav savainots vai vēl vairāk - saplosīts, taču šis video var kalpot kā brīdinājums citiem.

Safari braucieni ar džipiem pa Āfrikas savvaļu ir izplatīts izklaides veids Āfrikā - un tas arī palīdz tūristiem pa īstam iepazīt Āfrikas savvaļu. Tomēr, kā jau minēts - šādos braucienos nevajadzētu kļūt pārdrošiem un izaicināt savu likteni.

Video filmēts Tanzānijas Serengeti Nacionālajā parkā. Kā apgalvo eksperti, fakts, ka lauva apsēžas mašīnas ēnā, nekādā ziņā nenozīmē to, ka lauva ir miermīlīgs un izbaudīs glaudīšanu tik ļoti, ka nevēlēsies par pieskārienu sev, reaģēt kā to darītu savvaļas dzīvnieks. Konkrētajā gadījumā mašīnā esošajiem paveicies, jo lauva varētu viegli iekļūt automašīnā pa atvērto logu un pēc tam tad mašīnā esošajiem nebūtu kur "sprukt" - ņemot vērā, ka izkāpjot no mašīnas, apdraudējumu radītu citas lauvas.

"Mēģināt glaudīt, bakstīt vai vispār aiztikt savvaļas lauvu ir neiedomājami stulbi un iedomīgi no tūrista puses," par notikušo pauž parka pārstāvji, aicinot nevienu nekad tā nedarīt.

Video Youtube apskatīts vairāk nekā 1,7 miljonus reižu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49741411sec.