Slavu Taivānā ieguvis kāds vectēvs, kas spēlē pokemonus uz 11 telefoniem

Lai arī liekas, ka Latvijā "Pokemon GO" spēles slava ir norietējusi un cilvēki vairs nestaigā apkārt, meklējot Pikačū, pasaulē tā vēl arvien ir iecienīta un cilvēki pavada savu laiku teju citā - pokemonu - pasaulē.

Viens no šādiem cilvēkiem ir Taivānā dzīvojošais Čens Sanjuans, kurš kļuvis slavens ar to, ka pokemonu spēli spēlē no 11 dažādiem telefoniem reizē. Turklāt, viņš negrasās apstāties - un vēstī, ka esot vieta vēl četriem!

Vecais vīrs, ko mediji jau nodēvējuši par Pokemonu Vectēvu, par spēli uzzināja no sava mazdēļa un pa Taivānas galvaspilsētu Taipeju pārvietojas ar riteni, kam pievienoti jau minētie 11 viedtālruņi. Kopumā viņš varot nospēlēt 20 stundas no vietas līdz viņa ierīcēm beidzoties baterijas un arī powerbanki izlādējas.

Šis gan nav lēts prieks - Sanjuans katru mēnesi iztērējot ap 1100 eiro šai spēlei - šī summa sevī ietver rēķinu par telefoniem (kuri paņemti uz nomaksu), telefona pieslēgumiem, internetu un elektrību.

Viņš gan par savu jauniegūto slavu īpaši neuztraucas, uzsverot, ka viņa mērķis ir "noķert viņus visus", domājot par pokemoniem.

Spēle, kura 2016.gadā pārņēma teju visu pasauli, saņēmusi kritiku par to, ka cilvēkiem uz ielas zūd koncentrēšanās spējas apkārtējai videi, kas noved pie daudziem negadījumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60412312sec.