Horvātijā, dabas parka tuvumā, atklātas fantastiskas mājiņas kokos

Pasaulē popularitāti gūst īpašs kempinga veids – glempings, kas ceļotajiem ļauj netraucēti atpūsties ciešā saiknē ar dabu, bieži atrodas nepieradinātā floras un faunas ielokā. Bieži vien šīs glempingu vietas balansē uz robežas starp vienkāršību un glamūru, šādā veidā piesaistot plašāku interesentu loku. Nu šāda iespēja baudīt fantastisko glempingu šarmu ir radīta arī Plitvices Nacionālā ezeru parka apmeklētājiem un apbrīnotājiem, kas vēlas baudīt atpūtu netālu no šī parka.

Parkā esošie ezeri ir fantastiska dabas radīta paradīze mežu ielokā un to iesaka redzēt vismaz vienu reizi dzīvē. 1946. gada 8. aprīlī Plitvices ezeriem piešķīra Nacionālā parka statusu. Kopš 1979. gada Plitvices Nacionālais parks iekļauts UNESCO Pasaules mantojumu sarakstā. 1958. gadā parku atvēra apmeklētājiem.

Parku veido 16 gleznaini ezeri. Tos savieno lieli un mazi ūdenskritumi pasakaini skaistā mežā. Vien 8 kilometru attālumā no šī ezeru parka iespējams atpūsties un nakšņot nesen izveidotajās mājiņās kokos. Tās nodēvētas par ligzdām priežu meža ielokā, no kurienes var uzsākt savu "lidojumu" sev vēlamā virzienā. Mājiņas izvietotas dažādos augstumos un piestiprinātas pie priedēm un spēcīgām tērauda kolonnām. Katrā mājiņā var apmesties četri cilvēki divās guļamistabās. Ikvienā mājā ir divas vannasistabas, virtuve, terase un dazādas ērtības – WiFi, elektrība un apkure. Skandināviem raksturīgā dizainā iekārtotās mājiņas piepildītas ar Horvātijā ražotām mēbelēm un aksesuāriem.

"Plitvice Holiday Resort" vēlējies radīt iespēju parka apmeklētājiem baudīt atpūtu pilnībā iekļaujoties dabā, kas raksturīga tikai Horvātijai. "Koku mājas" (The tree houses) ir jaunākais "Plitvice Holiday Resort" papildinājums. Kopējā atpūtas kūrorta platība ir 50 000 kvadrātmetri un kā kempings savus pakalpojumus tas sācis piedāvāt kopš 1968. gada. Pēdējās sezonās tas ir krietni vien pārveidots un labiekārtots, lai vairāk atbilstu mūsdienu ceļotāju raksturīgākajām vajadzībām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.00401807sec.