Japānā tiks uzburta īsta ziemas brīnumzeme

Tuvojoties ziemas aukstajiem mēnešiem, daudzi meklē īpašas atvaļinājuma iespējas siltajās zemēs. Un tomēr, tie, kam ziema iet pie sirds, bet gribas gūt jaunas emocijas, var atrast kādu īpašu ziemas pasaku Japānas salā Hokaido.

Hokaido ir otra lielākā Japānas sala. Rietumos to apskalo Japānas jūra, ziemeļos — Ohotskas jūra, bet austrumos un dienvidos — Klusais okeāns. Šīs salas prefektūras administratīvais centrs ir Saporo, kas ir lielākā salas pilsēta pēc iedzīvotāju skaita un 1972. gadā šajā pilsētā notika Ziemas Olimpiskās spēles.

Hokaidu salas ciematiņā Tomamu šogad tiks uzburta īsta ziemas pasaka – "Ice Village" un tā atradīsies 150 kilometrus no Saporo lielpilsētas. Šeit valdīs pamatīgs sals un temperatūra ciematā būs ap -30 °C. Šajā pilsētiņā it viss, izņemot gultas veļu, tiks pagatavots no ledus. Pat sīkākās detaļas – kokteiļu glāzes, grāmatu plaukti, slīdkalniņi un skatu laukumi – viss mirdzēs tīrā ledū. Šis ledus ciematiņš būs īpaši draudzīgs bērniem un daudzas atrakcijas tajā ir īpaši piemērotas aktīviem rakariem, kas nespēj nosēdēt mierā ne mirkli. Tie varēs rotaļāties ar mūzikas instrumentiem, kas grebti no ledus un skulptūrām, kas šajā ciematā būs ļoti lielā skaitā.

Īpaša ziņa jaunajiem pāriem – ja nu vēlaties savas sirdis savienot īpašā vietā, laikā un telpā – ledus ciemats ir īpaši piemērots jums – ziemas paradīzes īpašā pērle ir ledus kapella, kur būs visas iespējas mīt gredzenus.

Šī ledus pilsēta savus karaliskos vārtus apmeklētājiem vērs vaļā 2018. gada janvārī un darbību turpinās līdz 2019. gada martam. Ieejas maksa apmeklētājiem būs īpaši draudzīga – vien 500 Japānas jenas jeb 3,90 Eiro. Vairāk par šo ziemas brīnumzemi iespējams uzzināt viņu oficiālajā mājas lapā šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43070197sec.