Norvēģijā tiks atklāts Eiropā pirmais zemūdens restorāns

Ja vēlaties būt pirmais viesis, kas bauda maltīti Eiropas jaunajā zemūdens restorānā, ir pēdējais laiks rezervēt galdiņu un ieplānot ceļojumu uz Norvēģiju. Ziemeļjūrā 2019. gada aprīlī tiks atklāts pasaulē lielākais zemūdens restorāns, kura nosaukums būs "Under".

Lai gan pasaulē jau daudzviet ir šādi unikāli, zemūdens valstības restorāni, šis būs savdabīgs ar to, ka piedāvās apmeklētājiem unikālu skatu uz Ziemeļiem raksturīgajiem ūdeņiem. Restorāna ēka atradīsies Norvēģijas dienvidu galā Spangereidā un tā ietilpība būs piemērota 100 viesiem.

Restorāna ēka veidota tā, lai vizuāli atgādinātu jūras akmeņu virzību no dzelmes uz krastu. Ārpus jūras atradīsies vien 5 metri ēkas no būves. Ēkas betona nocietinājumi būs pusmetru biezi. Telpas būs 500 kvadrātmetru plašas un tiks iekārtotas trīs stāvos. No tām pavērsies brīnišķīga ainava, ko piedāvās 11 metrus plašais logs, kura biezums būs 30 centimetri. Līdz kā viesi ieņems vietu pie galdiņa, acīm pavērsies neticama ainava – gar logiem ziņkārīgi peldēs roņi, omāri, mencas un citas jūras radības. No restorāna tiks raidīts arī apgaismojums uz jūru, kas ļaus saskatīt vēl vairāk no jūras dzīves.

Restorāna ēdienkarti pamatā sastādīs jūras veltes, ka arī būs iespējams baudīt Norvēģijas lauksaimnieku sarūpētos gardumus – putnu gaļu un savvaļas avis. Tiks īpaši izceltas vietējās garšas – sēnes, ogas, jūras kāposti un citi gardumi. Šobrīd prognozētais gaidīšanas ilgums, lai tiktu pie galdiņa restorānā, ir pus gads. Pasteidzies!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40467095sec.