Dubaijā gaidāma gada aukstākā nedēļas nogale

Virsraksts pavisam noteikti ikvienam saules cienītājam un galamērķu pazinējam liek aizdomāties, vai tad siltajās zemēs var tikt uzstādīti aukstuma rekordi. Un kā nu ne – kas mums ir kā sapnis siltā vasaras naktī, tas citiem stindzinošs aukstums ierasti silto dienu vidū.

Ja 2019. gada 15. janvārī laika prognožu portāls "AccuWeather" optimistiski uzrāda 29° C dienā, tad nedēļas nogalē Dubaijas iedzīvotāji savos skapjos pavisam noteikti meklēs siltākus apģērba gabalus, jo temperatūras stabiņš nepakāpsies virs 23° C, bet naktī tas noslīdēs līdz 15° C.

Laika ziņu portāls ziņo, ka janvāra beigas Dubaijā sola relatīvi vēsus laika apstākļus, kā arī pastāv liela varbūtība, ka mēneša izskaņa būs diezgan lietaina.

Tomēr ceļotājus nebiedēsim un rosināsim ceļot, jo Dubaijā pavisam noteikti ir daudz ko redzēt arī tad, ja līst. Arī par temperatūras kritumu nav pamats satraukties, jo "vēsāki" laikapstākļi ceļošanu pavisam iespējams padarīs patīkamāku un tveice nelaupīs ceļotāju enerģiju.

Dubaija ir pilsēta Apvienotajos Arābu Emirātos, Dubaijas emirātā, kas atrodas valsts ziemeļaustrumos pie Persijas līča. Tā ir Dubaijas emirāta administratīvais centrs un lielākā pilsēta. Pilsēta atrodas 160 kilometru attālumā no Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētas Abū Dabī. Pilsētas kopējā platība ir 4114 kvadrātkilometri un tā ir lielākā Apvienoto Arābu Emirātu pilsēta gan pēc iedzīvotāju skaita, gan platības. 2020. gadā Dubaijā norisināsies starptautiskā izstāde "EXPO 2020".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71777678sec.