Par selfiju ar lidmašīnu draudēs nāvessods (video)

Taizeme ir viena no valstīm, kur ceļotāji, nezinot likumu, var "iebraukt pamatīgās auzās". Iespējams, pavisam drīz pārgalvīgajiem ceļotājiem piedzīvojums beigsies ar bargu sodu un varbūt pat... nāvessodu. Taizemes Aviācijas dienests sācis cīņu pret tūristu pūļiem, kas dodas uz ceļotāju iecienīto pludmali netālu no Puketas lidostas, lai uzņemtu "selfijus" ar zemu lidojošiem lidaparātiem.

Aviācijas dienests uzskata, ka tūristi ar savām aktivitātēm var novērst pilotu uzmanību, tādējādi palielinot avāriju risku.

Pludmale, kas atrodas līdzās lidostai Puketas valsts dienvidos, tūristiem ir kļuvusi iecienīta lidostas tuvās atrašanās dēļ.

Vietējie uzņēmēji gan ir nobažījušies un atzinuši - tik bargs sods varētu sagraut tūrismu šajā reģionā.

Puketas Starptautiskās lidostas vadītāja vietnieks Viskhits Kaeothaithiams (Wichit Kaeothaithiam) uzsver: "Drīz vien tūristu pārgalvīgās fotogrāfiju uzņemšanas šajā pludmalē būs pretlikumīga darbība. Saskaņā ar jaunajiem noteikumiem, tūristi, kas nelegālā veidā būs iekļuvuši pludmalē, lai tur uzņemtu fotogrāfijas, tiks bargi sodīti. Lidostas vadītāja vietnieks atzīst, ka bargākais sods varētu būt nāvessods.

Esam jau ziņojuši par to, ka Taizemē krimināli var sodīt tos, kas kritizē karali un karalisko ģimeni, pašsaprotami ir arī bargie sodi un pat nāvessodi par narkotisko vielu transportēšanu, izgatavošanu, realizāciju vai glabāšanu. Tāpat 2018. gada janvārī spēkā stājās smēķēšanas aizliegums ceļotāju iecienītajās Taizemes pludmalēs: Ko Samui (Koh Samui), Pataija (Pattaya) un Puketā (Phuket), kā arī Pračuapkhīrīkhanas (Prachuap Khiri Khan), Čonburi (Chon Buri) un Sonkhla (Songkhla) provincēs. Taizemē ir aizliegts ievest un lietot arī elektroniskās cigaretes. Par šādu pārkāpumu var tikt piemērots sods, tostarp ieslodzījums līdz 10 gadiem. Elektronisko cigarešu piegāde un pārdošana var tikt sodīta ar cietumsodu līdz pieciem gadiem apcietinājumā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42946601sec.