7 ieliski pavasara ziedu lauki, uz kuriem kaut reizi dzīvē vērts aizceļot

Nav nepieciešams būt dabas ekspertam, lai novērtētu krāsaino ziedu jūru, kas katru gadu apzīmē ziemas beigas. Daži no pasaules lielākajiem un labākajiem pavasara ziedu laukiem atrodas vietās, uz kurām vērts aizceļot, piemēram, Nacionālajos parkos un slavenās pilsētās. Šeit ir vietas, kuras pavasarī atnesīs elpu aizraujošu krāsu devu.

Šibazakura ziedu lauks, Fudži kalns, Japāna

Katru aprīli un maiju rozā ziedu sega apklāj pļavas Fudži kalna pakājē. Šibazakuras festivāls atzīmē šo notikumu, piesaistot cilvēku pūļus, kas pastaigājas pa rozā ziedu laukiem, uz nobauda uzkodas vietējos pārtikas stendos, kas izveidoti, lai piedāvātu japāņu maizītes, zupas un daudz ko citu. Pavasara puķu ziedēšanas laikā, šī ir viena no visfotogēniskākajām vietām pasaulē.

Dienvidkalifornijas savvaļas ziedu lauki

Dienvidkalifornijas parki ir mājvieta dažādu veidu pavasara puķēm. Nāves ielejas nacionālais parks un Anza – Borrego tuksneša parks ir populārs ar dzeltenajiem un violetajiem ziediem, kuri jau martā spraucas laukā no tuksnešainās parka zemes.

Tulpju lauki, Holande

Ja tulpju lauki visās varavīksnes krāsās nav tas, kas nāk prātā, domājot par Nīderlandi, tad tulpēm pienācis laiks pārspēt Amsterdamu. Pavasaris ir lielisks laiks, lai dotos uz laukiem, lai atklātu spilgtos tulpju laukus, kas bieži vien zied līdz pat maijam. Sīpolpuķu reģions ir mājvieta gan lielajām tulpju audzētavām, gan publiskajiem dārziem kā, piemēram, Keukenkofai – Vienam no lielākajiem botāniskajiem dārziem pasaulē, un mājvietai 7 miljoniem ziedu.

Savvaļas ziedu takas Austrālijas rietumos

Uzņemiet bildes ar Rietumu Austrālijas masīvajām ziedu takām septembrī – dienvidu puslodes pavasarī. Pavasara ziedu tūres pieejamas gan gida pavadībā, gan dodoties tajās vienam pašam. Tūres ir pieejamas savvaļas ziediem noklātajā Pērtā, tālāk gan Koraļļu krastu līdz pat Pilbarai.

Ziedu ielejas nacionālais parks, Utarakhanda, Indija

Indijas Ziedu ieleja ir gan nacionālais parks, gan UNESCO pasaules mantojuma objekts, pateicoties sešām jūdzēm ar kalnu ziediem un retiem, aizsargājamiem savvaļas dzīvniekiem. Iekārtojusies starp Himalaju kalniem un Gangas upi Utarakhandā, ieleja ir mājvieta vairāk nekā 1 000 dažādām puķu sugām, ieskaitot margrietiņas, magones, rododendrus, lavandu un daudz ko citu.

Monē māja un dārzi, Francija

Kloda Monē greznie ziedi pastāv ne tikai gleznās. Iepazīstieties ar lavandas un liliju ziediem, kas iedvesmoja viņa darbus Givernē, Francijā, kur varat apmeklēt impresionisma gleznotāja māju un dārzus. Zeme ir sadalīta divos galvenajos dārzos: viens ir ap māju, kurā ietilpst dārza un sīpolu ziedi, piemēram, narcises, un otrs ir burvīgais japāņu ūdens dārzs pāri ielai.

"Tidal Basin", Vašingtona

Vašingtonas plūdmaiņu ūdenskrātuve ir slavena tieši pavasarī, tūkstošiem ķiršu koku dēļ, kurus pirms vairāk nekā gadsimta Tokijas mērs uzdāvināja parkam. Rozā un baltie ziedi uzzied tikai dažu dienu laikā, parasti martā vai aprīlī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12407899sec.