Iepazīsti 10 skaistākās piekrastes pilsētas pasaulē

Cilvēki jau izsenis veidojuši pilsētas pašā jūras krastā un skati gan no, gan uz tām ir brīnumskaisti! Iepazīsti 10 patiešām skaistas pludmales pasaulē.

1. Jūrmala, Latvija

Jūrmala ir vieta, kur mīt miers, skaistums un daudz vēstures. Izmanto iespēju - viena no skaistākajām piekrastes pilsētām ir tik tuvu tev!

2. Pērta, Austrālija

Austrālijas pilsētas lielākoties celtas piekrastē. Skaistās Sidnejas ēnā tūristi mēdz neievērot citas mazāk populārās pilsētas - Pērta ir viena no tām. Pērta ir vieta, kur doties apskatīt un nopeldēties Indijas okeānā, iepazīt unikālu un vēl nedzirdētu mūziku daudzajos festivālos, kā arī vienkārši atpūsties kādā no daudzajām pludmalēm.

3. Honolulu, Havaju salas

Honolulu senāk bija ekskluzīva atpūtas vieta, kurā drīkstēja atpūsties tikai Havaju salu karaliskās ģimenes pārstāvji. Tagad šī paradīze ir pieejama ikvienam pasaules iedzīvotājam!

4. Kotora, Melnkalne

Kotora ir īstā vieta tiem, kuri māk novērtēt vēsturisku šarmu - tā ir Melnkalnes vecākā pilsēta un tā ir pilna ar šaurām, noslēpumainām ieliņām.

5. Manarola, Itālija

Mazais Itālijas ciematiņš tevi pārsteigs ar pastkartīšu cienīgiem skatiem uz jūru un mājām visdažādākajās krāsās.

6. Oija, Grieķija

Vēl no apburošās Vidusjūras - romantiska pilsēta Grieķijas salā Santorini ar daudziem jau zināmajām balti zilajām mājiņām.

7. Bergena, Norvēģija

Ja nebaidies arī no zemākām temperatūrām un vēlies iepazīt Skandināvijas skarbo skaistumu, Bergena ir īstā vieta, kur doties. Bergena ir Norvēģijas otrā lielākā pilsēta, taču tajā pilnīgi noteikti nesastapsi lielpilsētām raksturīgo burzmu un kņadu.

8. Keiptauna, Dienvidāfrika

Vieta, kur nobaudīt peldi divos okeānos - Keiptauna atrodas uz pussalas, kura "sadala" Atlantijas un Indijas okeānu.

9. Nica, Francija

Francijas šarmu iespējams baudīt vairāk nekā tikai Parīzē. Dodies uz kādu no 35 pludmalēm, nesteidzīgi pastaigājies pa promenādi vai aplūko pilsētu no augšas Nicas pilskalnā.

10. Telaviva, Izraēla

Bieži vien dēvēta par Vidusjūras Miami - tajā apvienojas lielas smilšu pludmales, palmas un ambiciozas augstceltnes. Taču Telavivā iespējams arī aplūkot vēsturisko Džafas pilsētu, seno tirgu, kā arī baudīt vēl nenogaršotus tuvo austrumu gardumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36357594sec.