Ja vēlies apskatīt Leonardo da Vinči izstādi Luvrā, sāc plānus kalt jau tagad!

Ja cerat 2019. gada rudenī apmeklēt Leonardo da Vinči izstādi Luvrā Parīzē, Jums iepriekš būs jārezervē biļetes ar taimeri, lai gūtu ieskatu. Ņemot vērā lielo interesi un paredzamo lielo apmeklētāju skaitu, kas vēlēsies apskatīt izstādi, kura tiks atklāta 2019. gada 24. oktobrī, rezervācijas būs obligātas visiem apmeklētājiem, tostarp arī 40% apmeklētāju, kuri muzeju var apmeklēt bez maksas.

Šajā obligātajā rezervācijas procesā biļetes tiks pārdotas ar 30 minūšu intervālu, jo paredzams, ka šī izstāde piesaistīs milzīgus mākslas mīļotāju pūļus un muzejs vēlas kontrolēt pircēju plūsmu.

Luvra jau tagad ir viens no slavenākajiem un apmeklētākajiem muzejiem pasaulē, taču pērn tajā tika uzņemts rekordliels apmeklētāju skaits - 10,2 miljoni, kas ir par 25% vairāk nekā 2017. gadā. Muzejs saņēma papildus apmeklētāju plūsmu pēc slavenā Bejoncé un Jay-Z mūzikas video "Apes * * t" uzņemšanas, kurā figurē daži no Luvras izcilākajiem mākslas darbiem.

2019. gadam Luvras muzejā ir īpaša nozīme, jo kopš pasaulslavenā mākslinieka Da Vinči nāves aprit pilni 5 gadsimti. Izstādes mērķis ir dabūt vienkopus pēc iespējas vairāk no 14 līdz 17 gleznām, kas piedēvētas māksliniekam. Muzejā atrodas piecas lielās gleznas, kuru skaitā, protams ir arī ikoniskā "Monu Liza".

Izstāde ietvers lielu zīmējumu izlasi un nelielu, bet ievērojamu, viņa gleznu un skulptūru grupu. Tajā tiks iepazīstināti arī jaunākie pētījumu un analīžu rezultāti, kas veikti laboratorijās.

Vinsenta Delieuvin un Luija Frenka veidotā izstāde būs apskatāma no 2019. gada 24. oktobra līdz 2020. gada 24. februārim. Papildus informācija par izstādi un rezervāciju atrodama muzeja oficiālajā mājaslapā šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76339698sec.