Slavenās grupas «Spice Girls» fani varēs nakšņot zīmīgā autobusā

Kādreiz tik ļoti slavenā meiteņu popgrupa "Spice Girls" gatavojas Eiropas koncerttūrei, kas norisināsies 2019. gada vasarā. Tās ietvaros kvēlākajiem grupas faniem sniegta unikāla iespēja pavadīt nakti oriģinālajā autobusā, kas pavadīja meitenes grupas gaitās 1997. gada filmā "Spice World".

Slavenais autobuss 2019. gada 14. un 15. jūnijā ieradīsies Londonā, Vemblija parka tirgus laukumā. Interesenti unikālajai naktsmītnei var pieteikties caur vietni Airbnb.

Autobuss pavisam nesen ir renovēts. Acis tajā priecē rožaini krēsli, neona gaismas instalācijas un interjers vintage stilā. Autobusā atrodas plašs žurnālu un kompaktdisku klāsts no deviņdesmitajiem gadiem. Šāds iekārtojams ikvienu grupas fanu aizvedīs ceļojumā uz pagātni, kad grupas meitenes "Baby", "Sporty", "Posh", "Scary" un "Ginger Spice" bija slavas augstumos.

Autobusa augšstāvā ir ģērbtuve un guļamistaba, kur var nakšņot trīs viesi, bet apakšstāvā ir atpūtas zona ar spilvenu kalniem, kur iespējams atpūsties.

Nakts šajā autobusā laimīgajam viesim izmaksās 113, - Eiro. Jau iepriekš paredzamās lielās intereses dēļ, iespēja rezervēt šīs "naktsmājas" būs 22. aprīlī plkst. 8:00 pēc Londonas laika (10:00 pēc Latvijas laika) šajā interneta adresē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59225798sec.