Slēpošanas kūrorti, kuri piedāvā visdraudzīgākās cenas ģimenēm

Ja esat ziemas sporta veidu piekritējs un labprāt savu hobiju spodriniet ārzemju kalnos, ir pēdējais laiks sākt plānot savus ceļojumus. Ja ziemas priekus vislabprātāk vēlaties baudīt kopā ar ģimeni, "Post Office Travel Money" sadarbībā ar ceļojumu aģentūru "Crystal Ski HolHoliday" izpētījis izmaksas un pakalpojumu kvalitāti Eiropas slēpošanas kūrortos.

Kopumā tika vērtēti 25 ģimenēm visatbilstošākie kūrorti. Tajos tika salīdzinātas sešu dienu slēpju un zābaku nomas izmaksas, pacēlāju un slēpošanas skolas izmaksas, kā arī pusdienu un dzērienu izmaksas diviem pieaugušajiem un diviem bērniem. Pētījumā netika iekļautas lidojumu biļešu un naktsmītņu izmaksas.

Kā pievilcīgākais un izmaksās draudzīgākais saraksta pirmajā vietā ierindojas Bulgārijas vadošais slēpošanas kūrorts Bansko. Četriem cilvēkiem nedēļu ilga atpūta šajā kūrortā vidēji izmaksā 1747,- eiro.

Otrais kūrorts sarakstā ir "Bardonecchia" Itālijā – aizvadītajā gadā tas lepni gozējās saraksta pirmajā vietā, toties šoreiz nokrities pozīciju zemāk, jo izmaksas ir pieaugušas - atpūta 4 personām tajā izmaksās aptuveni 1852 eiro.

Trešais sarakstā ir Sestriere, ceturtais - Passo Tonale, un piektais – Claviere. Arī šie kūrorti atrodas Itālijā – slepošana šajā valstī ir lētāka par tās Alpu sāncenšiem - Francijas, Šveices un Austrijas kūrortiem. Itālijas kūrortos uzsvars galvenokārt tiek likts uz jautrību, nevis sportisko meistarību. Vienīgais trūkums ir tas, ka sniega segas esamība ne vienmēr ir tik droša kā citviet Alpos.

Pētījumā secināts, ka vairāk kā pusei -16 slēpošanas kūrortiem – kritušās cenas, salīdzinājumā ar 2018. gadu. Lielākais cenu kritums ir "Ruka", Somijā, kur cenas ir pazeminājušās par 4,3%, un "Morzine" Francijā, kur tās ir noslīdējušas par 4%.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28880882sec.