Fēru salas aicina pieteikties vilinošam piedāvājumam

Fēru salas ir arhipelāgs, kas atrodas starp Norvēģu jūru un Atlantijas okeāna ziemeļu daļu, apmēram pusceļā starp Norvēģiju, Skotiju un Islandi.

Salu nosaukums ķeltu valodā nozīmē "tālās salas", bet dāņu valodā - "aitu salas". Fēru arhipelāgu veido 18 salas, no kurām 16 ir apdzīvotas. Ainavas iezīmē ar zāli apauguši kalni, krāčainas un straujas upes, fjordi, ielejās izvietojušās pilsētiņas un uz zaļo kalnu fona viz aitu baltās muguras.

Salas ir kļuvušas par ceļotājiem iekārojamu galamērķi, tādēļ tiem, kas turp plāno doties 2020. gadā, der ielāgot, ka divas dienas – 16. un 17. aprīlī salās tiks slēgti visi iecienītie tūristu apskates objekti, parki un izklaides vietas (viesnīcas un lidostas gan darbosies ierastajā ritmā).

Tomēr Fēru salas aicina ceļotājus kļūt par brīvprātīgajiem un šajās divās dienās palīdzēt īpašā veidā. Minētajā aprīļa nedēļas nogalē cilvēki visā valstī strādās pie dabas aizsardzības projektiem un, kā norāda Fēru salu tūrisma valde, "piegādās tūristu papildspēkus uz Fēru salu laukiem".

Šis ir turpinājums gada sākumā rīkotajai kampaņai, kad brīvprātīgie trīs dienas pavadīja, pildot īpašus uzdevumus, lai sagatavotu salu arhipelāgu noslogotajai vasaras tūrisma sezonai. Salas ik gadu apmeklē aizvien vairāk ceļotāji - ja 2013. gadā tie bija 68,000 tūristu, tad pērn šis skaitlis sasniedza 110 000. Paredzams, ka 2020. gadā, kad tiks atklātas divas jaunas viesnīcas, ceļotāju interese pieaugs vēl vairāk.

Ja vēlaties pielikt savu roku Fēru salu sagatavoties apmeklētāju pieplūdumam šovasar, varat to izdarīt, piesakoties brīvprātīgo darbam visitfaroeislands.com. Projektā paredzēts uzņemt tikai 100 palīgus, tādēļ ieteicams pasteigties.  

Pēc labi paveikta darba brīvprātīgajiem un vietējiem palīgiem pasniegs svinīgu maltīti ar Fēru salu tradicionālajiem ēdieniem un pārsteigs ar deju priekšnesumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.03.2024 - 23.03.2024 Uzlādējoša atpūta ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Aicinām uzlādējošā piedzīvojumā, kas liks sirdij gavilēt aiz prieka, ko radīsiet Šrilankā ar tiešo lidojumu no Rīgas 18.03.! | Skatīt vairāk
no 913.00 EUR
Lieldienas Jūrmalā  Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Lieldienās! 2 naktis viesnīcā un izvēlētā dāvana. Vietu skaits ierobežots. Ceļošanas periods: 28.03. - 01.04.2024. | Skatīt vairāk
no 450 EUR
JuRita mini zoo aicina ciemos! TAKA
JuRita Mini Zoo ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, kur iespējams iepazīties ar dažādiem dzīvniekiem. | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4794662sec.