Vētra izjauc daudzu ceļotāju plānus Latvijā un citviet Eiropā

Vētra "Kiara" (Ciara), kas kopš 2020. gada 9. februārī plosās Eiropas ziemeļrietumu un centrālajā daļā, sasniegusi arī Baltijas jūru.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs visā valstī izsludinājis dzelteno brīdinājumu par tuvākajā diennaktī gaidāmām vēja brāzmām līdz 20 un vairāk metriem sekundē, bet Kurzemes piekrastē spēkā oranžā līmeņa trauksme.

Vētra ir ietekmējusi arī ceļotāju plānus. Lai pārliecinātos par lidojumiem, Starptautiskās lidostas Rīga pasažieri ir aicināti sekot līdzi informācijai aktuālajos lidojumu sarakstos, kā arī sekot līdzi informācijai Starptautiskās lidostas Rīga mājaslapā www.riga-airport.com.

Vētras dēļ ietekmēta darbība arī daudzās Eiropas lidostās - Apvienotajā Karalistē, Beļģijā, Īrijā, Amsterdamā, Francijā, Dānijā, kā arī daudzās Vācijas lidostās - Diseldorfā, Frankfurtē, Hamburgā, Hannoverē, Brēmenē, Berlīnē un Ķelnē. Ceļotājiem reisu izmaiņu vai atcelšanas gadījumos jāsazinās ar attiecīgo lidsabiedrību.

Arī Vācijas dzelzceļa uzņēmums "Deutsche Bahn" atcēlis vilcienu reisus uz piekrastes reģioniem un citiem apvidiem, kas varētu stipri ciest vētrā. Savukārt Francijas dzelzceļa uzņēmums SNCF atcēlis reisus Normandijas reģionā.

Tāpat vētra ietekmējusi arī daudzu prāmju kustību.

Cilvēkus visos vētras skartajos Eiropas reģionos aicina būt piesardzīgiem un pasargāt sevi no bīstamām situācijām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33062506sec.