Anglijā ceļotājiem iespējams baudīt atpūtu pilī par visai zemu cenu

Vai esi kādreiz vēlējies baudīt karaliskus mirkļus un kaut vai uz īsu laiku nokļūt pilī? Plašajā viesnīcu un naktsmāju piedāvājumā šādu iespēju netrūkst, tomēr ne katra no tām ir pa kabatai.

Ja tomēr vēlies izbaudīt pils burvību, bet neesi gatavs šķirties no iespaidīgas naudas summas, tad, iespējams, Tev patiks kāds piedāvājums, kas atrodams daudzu ceļotāju iecienītajā mājokļu īstermiņa īres platformā airbnb.

Dienvidrietumanglijas grāfistē Viltšīrā, netālu no Bātas, iespējams sajusties kā pils valdniekam un apmesties Lonsa Parka pilī un tās līdzās esošajos namos – observatorijā, tornī un Pulksteņu mājā.

Īpaši izdevīga apmešanās pilī būs gadījumā, ja to īrēs visai kupls draugu bariņš – maksimālais viesu skaits, kas var apmesties pilī, ir 16. Galvenajā ēkā un tornī ir sešas divvietīgas guļamistabas, bet Pulksteņu mājā ir 2 divvietīgas guļamistabas.  

Pils būvēta 1935. gadā un tā atrodas teritorijā, kas ir mazāka par vienu hektāru, toties ceļotājiem tiek garantēts miers augstākajā līmenī, jo apkārtnē nav apdzīvotu mājvietu.

Pilī ir plaša atpūtas telpa, zāle, viesistaba, bibliotēka, observatorija centrālajā tornī un ēdamzāle, kurā var uzņemt līdz 20 viesiem. Šī vieta tiek raksturota kā “ideāla svētkiem viduslaiku tematikā”.

Apskatot platformu airbnb, var secināt, ka piedāvājums ir īpaši vilinošs un to izmantot iecerējuši daudzi ceļotāji – pils īrei izvēlēta jau vairākus mēnešus uz priekšu, tomēr tālākā nākotnē rezervācijas ir pieejamas. Piemēram, 2020. gada novembrī 1 dienas apmešanās pilī "Longs Park Castle" pie nosacījuma, ka to īrē kompānija 16 cilvēku sastāvā, izmasās vien 26, - eiro. Karaliski, vai ne?

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47887087sec.