Pieczvaigžņu kūrorts Karību salās atsāks darboties, izvirzot stingrus nosacījumus

2020. gada 4. jūnijā Karību jūras reģionā no jauna durvis viesiem vērs pieczvaigžņu kūrorts "Sandals Resorts". Tas noteicis vadlīnijas, kuras jāievēro gan kūrorta viesiem, gan darbiniekiem.

Ik pēc 20 minūtēm kūrortā tiks dezinficētas visas cietās virsmas. Visā kūrortā, tostarp arī ēdināšanas telpās un citās zālēs, tiks nodrošinātas roku dezinficēšanas vietas. Katrā kūrorta viesnīcas numurā tiks izvietoti antibakteriālie gēli un ziepes.

Visi viesiem paredzētie priekšmeti – sākot ar istabas kartītēm līdz pat kokteiļu salmiņiem – tiks sarūpēti numuros jau pirms viesu ierašanās. Kūrortā tiks ieviesti augstākās klases dezinfekcijas līdzekļi un elektriskie aerosola izsmidzinātāji, kā arī tiks izmantotas UV-LED apgaismojuma iekārtas, lai pārbaudītu tīrību kūrorta telpās.

Viesiem būs iespēja reģistrēties tiešsaistē, tādējādi, ierodoties kūrortā, atpūtnieki uzreiz varēs doties tieši uz savu istabu. "Sandals Resorts" piedāvā jaunus veidus, kā mudināt viesus saglabāt drošu sociālo distanci, tostarp pagarinot reģistrēšanās laiku starp viesu ierašanos kūrortā. Tāpat apmeklētājiem būs jāievēro distance, apmeklējot  restorānus, bārus un pludmales. Rokasspiedieni tiks aizstāti ar galvas mājienu un smaidu, bet lifta braucieni tiks ierobežoti līdz diviem cilvēkiem vai vienas ģimenes locekļiem.  

Visiem kūrorta darbiniekiem, atrodoties darbā, būs jāvelk sejas maskas un cimdi, kā arī jānodrošina, lai darba apģērbs netiktu izmantots, dodoties ārpus kūrorta. Pirms katras maiņas darbiniekiem pārbaudīs veselības stāvokli un ķermeņa temperatūru. Jaunie standarti attieksies arī uz piegādātājiem un partneriem.

Lai palielinātu veselības drošību kūrortā, tajā tiks ierīkotas vairākas medicīnas stacijas, kurās katru dienu būs pieejams medicīnas personāls.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74726987sec.