Gruzijā 12 dienu karantīna nav jāievēro iebraucējiem no 5 valstīm

Saskaņā ar Gruzijas valdības lēmumu, no 2020. gada 8. jūlija Latvijas valstspiederīgie var bez ierobežojumiem ieceļot Gruzijā un personai nav jāievēro 12 dienu karantīna, kā arī netiek izvirzītas citas prasības.

Ieceļošanai Gruzijā izmantojams tikai tiešais avio reiss no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Vācijas vai Francijas. Gadījumā, ja persona ieceļo Gruzijā no kādas citas valsts, izņemot piecas iepriekš minētās, personai obligāti ir jādodas 12 dienu izolācijā (uz sava rēķina) kādā no Gruzijas varasiestāžu ierādītajām viesnīcām.

Pirms ceļošanas uz Gruziju ir jāaizpilda īpaša elektroniska veidlapa (pieejama https://stopcov.ge/en/protocol), kurā jānorāda sava kontaktinformācija, apmešanās vieta Gruzijā, informācija par savu ceļošanas vēsturi un citas ziņas. Veidlapa jāiesniedz elektroniski un nav jāizdrukā.  Visiem ceļotājiem pie ierašanās Gruzijā tiks veikta ķermeņa temperatūras kontrole un gadījumā, ja tā būs paaugstināta (37°C  vai augstāka), uz vietas tiks veikts Covid-19 tests.

Vīrusa uzliesmojuma gadījumā kādā no Gruzijas reģioniem, vietējās varasiestādes var nekavējoties slēgt iebraukšanu/izbraukšanu no šī reģiona, tostarp ārvalstu tūristiem, un noteikt 12 dienu izolāciju.

Visā Gruzijā ir atsākta sabiedriskā transporta kustība, taču tā pasažieriem jāvalkā sejas maska. Joprojām pastāv aizliegums vienkopus pulcēties vairāk par 10 personām. Slēgtās sabiedriskās telpās, ieskaitot veikalus, obligāti jāvalkā sejas maska.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.50509405sec.