Gluži kā pasakā: Divu amerikāņu iepazīšanās ceļojumā

Vai pandēmijas laikā ir iespējams satiks savu mīļoto? Izrādās, ka jā, turklāt iepazīties var arī ceļojot. Savu stāstu CNN atklāja divi amerikāņi – Keila Makartura un Raiens Kreins.

Abi bija vientuļnieki, taču ar iepazīšanās portāliem, kur potenciālo partneru meklēšana ir tikai “pavilkšana pa labi vai pa kreisi” tālrunī, nav šķitusi interesanta. 31 gadus vecajai Keilai nolēma palīdzēt kāds draugs, kurš vienkārši saorganizēja tiešsaistes sarunu starp viņu un Raienu.

Abi sāka runāties, un abus, kā izrādās, vienoja kopīgs mērķis – ceļošana. Raiens Kreins bija devies ceļojuma apkārt pasaulei, savukārt Keila bija ilgu laiku pavadījusi, dzīvojot Bali.

Kādā sarunā Kreins ieminējies, ka vēlas doties ceļojumā uz Meksiku, un šāds plāns patika arī Keilai – tobrīd tā bijusi vieta, kur neliedza ceļot Covid-19 ierobežojumi. Apnikums sēdēt mājās arī pamudināja viņus uz avantūru: īrēt kopā naktsmītni!

Pilnīgi svešinieki, kas nekad iepriekš dzīvē nebija tikušies, devās ceļā uz Meksiku katrs no savas dzīves vietas. Meksikā viņi satikās, nodzīvoja kopā, izceļojās kopā un… pēc tam kļuva par pāri. Tā kā pat 2020. gadā arī ceļojumā varēja iepazīt īstu mīlestību. Starp citu, tieši ceļojums ir vislielākais pārbaudījums pārim – vai viņi spēj sadzīvot viens ar otra niķiem un stiķiem, vai spēj pielāgoties un baudīt kopā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55105495sec.