Austrālijas lidsabiedrība «Qantas» veiks noslēpumainus lidojumus

Ar absolūti jaunu piedāvājumu klajā nākusi Austrālijas lidsabiedrība “Qantas”. Austrālijas robežas šobrīd ceļojumiem ir slēgtas, taču cilvēki vēlas lidot. Tādēļ lidsabiedrībā ieplānojusi laist pārdošanā absolūti jaunu produktu.

Tiks piedāvāti trīs īpaši Boeing 737 noslēpumaini lidojumi – galamērķis būs Austrālijā, taču tas netiks atklāts. Turklāt piedzīvojumu meklētāji noslēpumainajā galamērķī pavadīs visu dienu un tikai tad dosies atpakaļ uz sākumpunktu. Zināms vien tas, ka visi galamērķi atradīsies ārpus lielajām pilsētām. Turklāt šāds koncepts ļautu cilvēkiem izbaudīt ceļojuma garšu, iepazīt Austrāliju, un dotu aviācijas un viesmīlības nozarē strādājošajiem darbu.

Ceļojumi notiks jau martā, aprīlī un maijā. Klientiem tiks dotas arī norādes par to, ka tas ir viņiem interesējošs izbrauciens, kā arī palīdzētu rokasbagāžā paņemt līdzi nepieciešamo – kedas vai snorkeli.

Starp citu, “Qantas” noslēpumainos lidojumus piedāvāja arī pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados. Ceļotāji ieradās lidostā un viņiem tika piešķirtas vietas regulārajā lidojumā uz jebkuru no lidsabiedrības galamērķiem. Tur viņi pavadīja dienu, pirms devās mājās. Šāds koncepts veicināja Austrālijas vietējā tūrisma attīstību.

Arī sākoties pandēmijai, “Qantas” piedāvāja lidojumus uz nekurieni, un šis produkts Austrālijā izrādījās ārkārtīgi populārs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.03.2024 - 22.03.2024 Krakova,Zakopane un Augstie Tatri Latvia Tours
Zinātāji stāsta, ka Krakovā izdodas pašas labākās iepirkšanās tūres. Tur atrodami gan mazi saloniņi ar neredzētām lietām, gan arī visu zināmo | Skatīt vairāk
no 199.00 EUR
Luksus kruīzi ar jaunajiem Explora kuģiem Estravel Latvia
Neaizmirstama pieredze, augstākās klases apkalpošana! Luksus kruīzi ar jaunajiem Explora kuģiem - Piepildiet sapni! | Skatīt vairāk
no 2210 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.03.2024 - 23.03.2024 Starptautiskais zvaigžņu festivāls Liepājas reģiona TIB
Liepājas Starptautiskajā zvaigžņu festivālā, 15. martā koncertzāles “Lielais dzintars” ar džeza programmu publiku priecēs “Trio Elpo”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.03.2024 - 27.02.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.49741983sec.