Venēcija tagad pārdod biļetes uz tualetēm arī internetā

Venēcijas pilsētas vadība ir palīdzējusi izstrādāt jaunu pakalpojumu, proti, tualešu biļešu rezervēšanu un iegādi internetā. Jaunais pakalpojums ir pieejams kopš šī gada 1.februāra. Tagad tūristiem ir iespējams iegādāties internetā biļeti sabiedriskās tualetes apmeklējumam. Speciālajām kartēm ir dažādi darbības laiki, un ir iespēja tās dabūt arī atlaidēm. Interneta vietne Veniceconnected.com piedāvā iegādāties, piemēram, biļeti, kuras derīgums ir piecas dienas, un tā ļauj 10 reizes apmeklēt sabiedrisko tualeti. Iegādājoties to internetā, tā izmaksās 7 eiro, bet iegādājoties to „parastā veidā” proti, kasē – tā izmaksās 9 eiro. Turpretī karte divām reizēm ar vienas dienas derīguma termiņu, pērkot internetā izmaksās 2 eiro, bet norēķinoties kasē – 3 eiro.

Ceļotājiem ir jāņem vērā, ka iegādājoties biļeti internetā, tas ir jādara vismaz 15 dienas iepriekš, pirms to ir ieplānots izmantot. Venēcijas pilsētas vadība cer, ka tādā veidā samazināsies tūristu skaits, kuri nokārto dabiskās vajadzības uz ielas.

Bez tam interneta vietnes Veniceconnected.com apmeklētājiem ir iespējams rezervēt biļeti mākslas muzejā –Muzeo Civico Correr un Palazzo Ducale muzeja apmeklējumam, kā arī autostāvvietas biļeti un braukšanas kartes sabiedriskajā transportā. Tāpat ir plānots paplašināt tūristu apskates objektu skaitu, kuros ir nepieciešamas ieejas biļetes. Pakalpojumu klāstā ir arī veselas paketes, kurās iekļauta ir dzīvošana viesnīcā, biļetes uz muzejiem un citi pilsētā pieejamiem pakalpojumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Novatours
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Ludzas novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47676897sec.