Somijā tūristi var izmēģināt jaunu atpūtas veidu - "golfpilkki"

Somijas viesiem tiek piedāvāts jauns atpūtas veids: Golfpilkki – zivju ķeršanas golfs uz ledus. Divi savā veidā ļoti interesanti atpūtas veidi – golfs un zemledus makšķerēšana tiek piedāvāti sadarbojoties atpūtas centram Kerimaa un golfa klubam Kerigolf.

Spēles noteikumi ir sekojoši: no starta pozīcijas tiek veikts sitiens pa spilgtas krāsas bumbiņu, uz kuras ir atzīmēts katra dalībnieka numurs. Jāmērķē ir uz ezeru, izvēloties sev labāko makšķerēšanas vietu. Pēc tam, kad visi dalībnieki ir veikuši savu pirmo sitienu, tiek uzņemts laiks zivju ķeršanai. Dalībnieki dodas cik ātri vien var pie savas bumbiņas un veic urbumu ledū. Makšķerēšanai tiek atvēlētas 10-15 minūtes, pēc tam pēc tiesneša signāla tiek pārtraukta zivju ķeršana, un dalībnieki atgriežas starta pozīcijā. Par uzvarētāju kļūst tas, kurš ir noķēris visvairāk zivju. Jāatzīmē, ka atkarībā no situācijas, spēles noteikumi var tikt arī atvieglināti vai arī padarīti sarežģītāki.

Vienlaicīgi vienā spēlē piedalīties līdz 50 personām, taču, lai spēle būtu kvalitatīvāka, tad pilnīgi pietiek no 8 līdz 20 spēlētājiem.

Golfpilkki spēle ir ļoti laba komandām un korporatīvajiem pasākumiem, un der jebkuram vecuma un dzimumam. Jāatzīmē, ka golfa etiķete tiek ievērota tikai daļēji, piemēram, punktu uzskates sistēma, kas ir golfā, šeit netiek piemērota. Tāpat netiek prasīts, lai ievērotu stingru ģērbšanās stilu, jo spēle jau notiek laika apstākļos, kad nepieciešami ir silti zābaki, cepures un jakas.

Tā kā zivju ķeršanai netiek dots daudz laika, tad azarta uzturēšanai ir nepieciešams izvēlēties ezerus, kuri ir bagāti ar zivīm. Jāatzīmē, ka Kerimā atrodas Kannantakainen ezers, kurā ir dažādu sugu zivis.

Kerima atrodas 15 kilometru attālumā no Savonlinnasta pilsētas.

Sīkāka informācija: www.kerimaa.net

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45664096sec.