Tez Tour atklāj vasaras čārterreisu sezonu un piedāvā divus jaunus galamērķus

Viens no vadošajiem starptautiskajiem tūrisma operatoriem Eiropā TEZ TOUR 2009.gada 18. aprīlī atklāj savu vasaras čārterreisu programmu. Jau tradicionāli pirmais reiss šo sezon ir uz Turcijas kūrortu Antalju.

Šajā vasaras sezonā TEZ TOUR uz Turcijas kūrortiem veiks lidojumus līdz pat pieciem reisiem nedēļā.

Par to presi informēja TEZ TOUR direktors Baltijas valstīs Konstantīns Paļgovs.

Šīs vasaras jaunums – Tenerife un Hurgāda

Lai arī Turcija ir TOP virziens TEZ TOUR tūristiem jau vairāk nekā sešus gadus, tomēr par 2009.gada populārāko virzienu, iespējams, varētu kļūt Kanāriju sala Tenerife. Kā zināms, līdz šim uz Tenerife tūristi varēja doties tikai ziemas mēnešos. Šogad TEZ TOUR pirmo reizi Latvijas tūristiem dos iespēju doties atpūsties uz Tenerifi arī vasarā.

„Lidojumus uz Tenerifi mēs piedāvāsim no 12.jūnija. piedāvāta atpūta un viesnīcas četros Tenerifes kūrortos: Playa de Las Americas, Los Cristianos, Elmedono un Guia De Isora.

Tenerife vasaras čārterreisu sarakstā tika iekļauts vairāku apsvērumu dēļ. Pirmais un pats svarīgākais: Tenerifē vasaras mēnešos gaisa temperatūra ir vidēji +29 grādi. Tajā pat laikā Turcijas kūrortos vidēji +39. Tas nozīmē, ka Tenerife būs ideāla atpūtas vieta tiem, kas grūti panest karstumu. Otrs iemesls, Tenerife cenu ziņā būs pievilcīgāks kūrorts nekā, piemēram, Grieķija vai Tunisija. Un, treškārt, Tenerife ir ideāla vieta atpūtai ar bērniem. Līdz šim Tenerifē ģimenes ar bērniem varēja izbaudīt atpūtu „LORO Parque”, taču nesen tika atklāts vēl viens – Eiropā lielākais ūdens un atrakciju parks – „SIAM Park”, ” stāsta K. Paļgovs.

„Tā kā mēs prognozējam, ka uz Tenerifi atpūsties dosies lielākoties ģimenes ar bērniem, mēs speciāli esam piemeklējuši arī labākās apartamenta tipa viesnīca, piemēram, HOVIMA Apartments, Iberostar, RIU, Sol Melia Hotels, H10 viesnīcu tīkls u.c.,” piebilda K. Paļgovs.

Ēģiptes kūrorts Hurgāda – tas ir vēl viens jauns virziens, kurp šogad vasaras sezonā aicina doties TEZ TOUR. „Uz Hurgādu mēs lidosim no 22.jūnija. Lai arī šķiet, ka Ēģiptē vasarā varētu būt ļoti karsts, tomēr šis ir lielisks laiks gan daiveriem, gan sērfotājiem. Ziemas sezonā ūdens temperatūra Sarkanajā jūrā daudziem nirējiem ir par vēsu. Savukārt sērfotājiem Hurgāda būs īsta paradīze. Viņiem vairs nebūs jātērē lielas naudas summa, lai doties sērfot, piemēram, uz Austrāliju vai Maurīcijas salu.

Tradicionāli - arī Grieķija, Spānija un Tunisija

Šogad TEZ TOUR tūristus aicina doties arī uz Grieķijas skaistākajām salām: Krētu, Rodu un Korfu. Lidojumi uz Grieķiju būs, sākot no 17.maija. Savukārt uz Spānijas piekrastes kūrortiem: Costa Brava, Costa Dorada un Costa Barcelone de Maresme TEZ TOUR sāks lidot no 22.maija. Uz Tunisija lidojumi sāksies jau no 24. aprīļa.

Joprojām lielākais tūroperators Latvijā

Pēc statistikas datiem TEZ TOUR ir lielākais tūrisma operators Latvijā, kas jau trīs gadus pēc kārtas tiek iekļauts „Dienas bizness” un „Lursoft” kopīgajā izdevumā TOP 500.

TEZ TOUR ir vadošais starptautiskais tūroperators Eiropā, kura ofisi darbojas: Spānijā, Bulgarijā, Turcijā, Ēģiptē, Taizemē, Ukrainā, Lietuvā, Baltkrievijā, Krievijā, Rumānijā, Kazahstāna, Kubā, Dominikānā, Maldivu salās. Šogad tika atvērti vēl trīs jauni ofisi: Armēnijā, Grieķijā un Igaunijā.

Savu pārstāvniecību TEZ TOUR Latvijā atklāja 2002. gada aprīlī, un patbalan TEZ TOUR ceļojumu programmas piedāvā vairāk nekā 370 tūrisma un ceļojumu aģentūrās visā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
 Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20822692sec.