Tez Tour viesnīca AMARA Beach Resort ir viena no 100 labākajām viesnīcām pasaulē

Viens no lielākajiem Rietumeiropas tūrisma operatoriem TUI  veica aptauju tūristu vidū, lai noskaidrotu 100 pasaules labākās viesnīcas. Rezultāti pārsteidza visus, jo labāko viesnīcu vidū bija nosauktas arī 20 Turcijas viesnīcas. To vidū viesnīca AMARA Beach Resort 5* un Amara Wing Resort 5*, kuras pieder starptautiskajam tūrisma operatoram Tez Tour. Doties atpūsties uz minētajām viesnīcām Tez Tour piedāvā arī Latvijas tūristiem.

Viesnīca AMARA Beach Resort 5* bija nosaukto 20 Turcijas viesnīcu pirmajā vietā. Tas nozīmē, ka minētā viesnīca Eiropas tūristu vidū ir pati populārākā. Kā liecina Tez Tour pārdošanas dati, AMARA Beach Resort 5* ir iecienīta arī Latvijas tūristu vidū. Minētā viesnīca atrodas Sidē un darbojas pēc sistēmas UAI (tas nozīmē, ka šajā viesnīcā bez maksas tiek piedāvāti arī daži ārvalstu alkoholiskie dzērieni). AMARA Beach Resort 5* tika atklāta 2004.gadā, tās kopējā platība ir 17200 kv.m. Viesnīcā ir 308 numuri.

Viesnīcu AMARA Beach Resort 5* Tez Tour iesaka ģimenēm ar bērniem, jo viesnīcas teritorijā 2 baseini bērniem, rotaļlaukums, slidkalniņš, kā arī jautra vakara animācija tieši bērnu atpūtai.

Savukārt, viesnīca Amara Wing Resort 5* atrodas Kemerā. Viesnīcu atklāja 2004.gadā. Tās kopējā teritorija ir 30000 kv.m, un viesnīcā ir 330 numuri. Tez Tour iesaka šo viesnīcu visiem tiem, kas vēlas komfortablu atpūtu pilsētas centrā. Te ir plaša brīvā laika pavadīšanas iespējas un lieliska animācijas programma.

AMARA Wing Resort 5* ir īpaši piemērota jaunlaulātajiem. Viesnīcas personāls tiem noorganizē VIP sagaidīšanu. Numurā tiek pasniegti šampanietis un augļi. Īpašas vakariņas tiek servētas vienā no viesnīcas restorāniem.

Sīkāku informāciju par minētajām viesnīcām var iegūt viesnīcas ķēdes AMARA mājas lapā: www.amaraworld.com

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67825484sec.