Viesnīca Japānā piedāvā seno samuraju cīņas mākslas kursus

Japānas galvaspilsētas Tokijas viesnīca Mandarin Oriental, kas atrodas prestižajā Nohonbachi rajonā piedāvā saviem klientiem iepazīties ar tradicionālo japāņu kultūru.Viesnīcas klientiem tiek dota iespēja iepazīt Bushido pamatus – seno goda kodeksu un japāņu samuraju ētiku. Visiem interesentiem tiek dota vienreizēja iespēja paņemt arī apmācības stundas ar samuraju zobenu vai piedalīties īpašā tejas dzeršanas ceremonijā, kam seko japāņu tradicionālo ēdienu pusdienas restorānā.

Interesenti, kuri būs izvēlējušies apmācību ar samuraju zobenu, varēs apmeklēt Mugai-ryu Iaido kaujas mākslas skolu, kas veidota XVII.gadsimtā. Piedāvājumā ir iepazīšanās lekcija divu stundu garumā vai arī septiņu stundu kurss, kas aizņems veselu dienu. Kursu beigās tiks izsniegts sertifikāts. Tāpat pēc fiziskajiem vingrinājumiem tiks piedāvāts lančs slavenajā Kappo Toyoda restorānā, kas dibināts 1863. gadā, un kura šefpavārs ir arī 6.pakāpes meistars Mugai-ryu Iaido skolā.

Divu stundu nodarbības izmaksā apmēram 233 eiro no personas, bet septiņu stundu - 412 eiro. Cenā iekļauts ir arī tulks un lančs. Programma tiek piedāvāta no pirmdienas līdz sestdienai, izņemot nacionālās svētku dienas. Tāpat dalība programmā ir jārezervē vismaz trīs dienas pirms vēlamā datuma.

Jāatzīme, ka vienaldzīgus neatstās arī dalība tradicionālajā japāņu tējas dzeršanas ceremonijā, kas notiek ar trīs Michelin zvaigznēm apbalvotajā Hamadaya restorānā. Sekishu-ryu Isa-ha procedūra, ko veidojis ir tējas meistars Sekishu Katagiri kādam karavadonim, un tagad tā ir ekskluzīva samuraju tējas ceremonija, kas veidota uz Bušido tradīcijām un turēta stingrā noslēpumā vairāk kā 300 gadus. Tagad tā ir pieejama arī parastajiem interesentiem. Tējas ceremonijā var piedalīties grupas līdz 8 personām. Cenas ir sākot no 704 eiro divām personām, bet par katru nākamo personu ir jāpiemaksā 352 eiro. Tējas dzeršanas ceremonija ir pieejama no pirmdienas līdz piektdienai, sākot no pulksten 19:00. Cenā ietilpst vakariņas bez dzērieniem. Programma ir jārezervē trīs dienas iepriekš, bet ja tā tiek atcelta, tad tiek iekasēta 50% komisija.

Japānas kultūras iepazīšanas programmu ir izstrādājusi viesnīca Mandarin Oriental menedžements, kurš piedāvā arī geišu uzstāšanās un pilsētas ievērojamāko vietu apskates ekskursijas.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.54246902sec.