Arī Brazīlijā svinēs savu 'Oktoberfest'

Oktoberfest jeb Alus svētki, kas norisinās Vācijas pilsētā Minhenē, ir ieguvuši ļoti lielu popularitāti visā pasaulē. Arī mazajā Brazīlijas dienvidrietumu pilsētiņā Blumenau katru gadu pulcējas tūkstošiem apmeklētāju uz alus svētkiem. Arī šogad no 1.līdz 18.oktobrim viesi no Brazīlijas, Argentīnas, Urugvajas un daudzām citām pasaules vietām varēs izbaudīt alus un desiņu garšu, kā arī pūšamo instrumentu skaņas.

Jau kopš 1984.gada tiek rīkots šie Blumenau alus svētki, un tie ir otri lielākie ‘oktoberfest’ svētki pasaulē. Pagājušajā gadā vien 600000 interesenti apmeklēja šos alternatīvos svētkus. Blumenau 18 dienas ilgstošajos svētkos saplūst tradicionālā tautas mūzika ar brazīliešu ritmiem un vāciešu mājīgumu. Dejots tiek ādas biksēs, un ēsti tiek tipiskie vācu ēdieni, un alus plūst straumēm. Drosmīgie viesi var piedalīties alus dzeršanas sacensībās, lai pierādītu savas dzeršanas prasmes. Par mūziku rūpējas īstas vāciešu pūšamo instrumentu grupas, kuras speciāli šim pasākumam ierodas no Vācijas.

Ieplānotajam daudzo viesu pieplūdumam, mazā Santa Catarina reģionā pilsētiņa ir pienācīgi sagatavojusies viesu uzņemšanai, sākot ar vairāk kā 4000 gultas vietām un profesionālu gastronomijas infrastruktūru.

Sīkāka informācija: www.oktoberfestblumenau.com.br

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Uzņēmumi


Trakai TIC
,


Valmieras TIC
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,


Restaurant Elefant
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50630498sec.