Francija aicina uz ziemas preču izpārdošanu

Saskaņā ar jauno likumdošanu Francijā ziemas sezonas izpārdošana sāksies otrajā janvāra trešdienā pulksten 8:00. Jāatzīmē, ka Francijas ekonomikas ministre Kristin Lagard ieteica noteikt fiksētus datumus visā valsts teritorijā, kad notiktu sezonas preču izpārdošanas, tai skaitā ziemas sezonas atlaižu laiks varētu būt pirmajā janvāra trešdienā.

Rezultātā 2010. gada ziemas preču izpārdošana Francijā sāksies 6. janvārī pulksten 8:00 un ilgs līdz 9.februārim. Taču daži departamenti ir nolēmuši sākt izpārdošanu dažas dienas ātrāk, proti, jau 2. janvārī. Runa ir par šādiem Francijas departamentiem - Meurthe-et-Moselle, Meuse, Moselle, Vosges un Guadeloupe.

Turpretī Francijas aizjūras departamentos preču izpārdošana notiks pēc sava, īpašā grafika. Tā, piemēram, iepirkšanās tūristi preces ar atlaidēm varēs iegādāties sākot no 20.janvāra Saint-Pierre et Miquelon, no 1.februāra Réunion salā.

Līdzās oficiālajās ziemas un vasaras izpārdošanām katram uzņēmumam ir tiesības divas nedēļas jebkurā gadalaikā rīkot pašam savas atlaižu dienas.

Lai atvieglotu uzdevumu šopinga tūristiem, Parīzes tūrisma birojs ir izstrādājis piecus maršrutus, kas balstīti uz pieciem cilvēka individuālajiem stiliem: klasiskais (elegantais stils), modes (patlaban modē esošais stils), bobo šiks (bohēmistu jeb īsteno parīziešu stils), kreatīvais (jauno modes dizaineru radītais stils) un "vispasaules mode" (globālā stila piekritējiem).

Sākoties izpārdošanas sezonai, šopinga brošūras varēs iegādāties kioskos, kas atrodas pie lielajiem tirdzniecības centriem Parīzes centrālajās pārdošanas ielās: Abbesses, Saint-Germain-des-Pres, Saint-Paul, Madeleine un Palais Royal.

Jāatzīmē, ka ziemas sezonas preču izpārdošana kaimiņvalstī Beļģijā sāksies 3. janvārī un ilgs līdz 31. janvārim, bet Spānijā – no 7. janvāra līdz marta sākumam.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79069185sec.