Kiprā labi jūtas gan pieaugušie, gan bērni [1]

Kipra, grieķu dievietes Afrodītes dzimtene, ir kā radīta ģimenes atvaļinājumiem. Bērni var spēlēties smilšainajās pludmalēs, doties piedzīvojumu pārgājienos un ekspedīcijās dabā vai kārtīgi izpriecāties ūdens atrakciju aktīvās atpūtas parkos. Par labu ģimenes atvaļinājumam ir ne tikai lieliskās laika pavadīšanas iespējas, galvenais ir tas, ka vietējie salas iedzīvotāji ir patiesi ģimenes cilvēki un bērnus viesos uzņem ar vislielāko viesmīlību.

Kiprā ģimenei ir ļoti liela nozīme. Salinieki dzīvo, strādā, svin svētkus un ēd maltītes kuplā ģimenes un radu lokā, tāpēcnav brīnums, ka vecāki ar bērniem, kas atvaļinājumu pavada Afrodītes salā, tiek uzņemti īpaši sirsnīgi. Visās viesnīcās un restorānos bērni tiek uzņemti ļoti labprāt.

Kipra ir trešā lielākā sala Vidusjūrā un lielākoties pievilina atpūtniekus ar tīrajām, smilšainajām pludmalēm un silto klimatu - vasarā saule tur spīd divpadsmit stundas diennaktī.

No rietumu līdz austrumu piekrastei Kiprā var atrast dažādus atrakciju parkus visai ģimenei. Agia Napa atrodas ūdens atrakciju parks Waterworld Waterpark, kas pilnībā veltīts grieķu mitoloģijas tēmām, tādējādi dodot iespēju ģimenēm ne tikai lieliski pavadīt laiku, šļūcot pa caurulēm un izbaudot burbuļvannas, bet arī apgūt nenoliedzami aizraujošo grieķu mitoloģiju. Savukārt Pafos atrodas gan senas drupas, gan skaista pludmale, gan arī Pafos Aqarium ar vairāk nekā 70 baseiniem, kur var apskatīt ūdens radības no visas pasaules. Savukārt golfa parkā Island Cove gan pieaugušie, gan bērni var pierādīt savu varēšanu 18 bedrīšu minigolfa laukumā.

Arī vecākiem bērniem Kiprā ir daudz iespēju izklaidēties - doties apskatīt var tādus kultūras objektus kā Kourion arheoloģiskos izrakumus, Afrodītes klintis un Pafos mozaīku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 asperags 02/01/2010 22:08 Kiprā patiešām ir forši, noteikti iesaku aizbraukt.Tik lielisku peldi jūrā jebkurā diennakts daļā, nakti ieskaitot, nekur nebiju baudījis.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rixwell Gertrude Hotel
,


Rija Bauska Hotel
,


Jaunpils pils
,


Hercogs Mārupe
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.04287887sec.