Ķīnieši internetā par naudu īrē partnerus

Lai ciemojoties mājās uz ķīniešu Jaunā gada svinībām, jaunie vientuļnieki nesarūgtinātu savus vecākus, daudzi ķīnieši plāno uz šo laiku sameklēt sev partneri, ko atrādīt vecākiem. 10.02.2010 interneta vietnē baidu.com bija atrodams sludinājums ar virsrakstu "Meklēju īrējamu draudzeni", kurā kāds vīrietis par 500 juaņām (53 eiro) meklēja draudzeni uz laiku. Sludinājuma tekstā bija rakstīts tā: "Tev nav ar mani jāguļ, es varu gulēt tajā pašā istabā uz grīdas, bet tev ir jābūt labai aktrisei."

Savukārt interneta vietnē Chinaren.com kāds no meklētājiem pamato savu izvēli šādi: "Es vēl neesmu atradis sev piemērotu draudzeni, bet mani vecāki izdara pamatīgu spiedienu uz mani." Tāpēc viņš meklē ap 23 gadiem vecu, 1,60-1,75 metru garu sievieti, lai to mājās stādītu priekšā kā savu draudzeni. Citādi viņš nav pārlieku izvēlīgs un saka, ka pilnīgi parasts izskats esot ok, tā sludinājumā.

Kāda Pekinas studente vēlējās atrast sev paraugvīrieti un bija gatava tam maksāt 1100 eiro dienā. Viņas vecāki tai teikuši, lai nākamreiz viņa ciemos ierodas ar vīrieti, citādi vispār var nebraukt viesos pie vecākiem.

Ķīniešu jaunais gads, kas sagaidāms nedēļas nogalē, ir ļoti svarīgi un tradicionāli svētki, kad bērni lielākoties ierodas viesos pie vecākiem. Tie, kam nav dzīvesdraugu, bieži tiek spēcīgi kritizēti, jo viena bērna politikas dēļ ķīniešu vecāku iespējas sagaidīt mazbērnus ir mazas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91866612sec.