Tenerifē aizvadīti Kanāriju salu svētās aizgādnes svētki

07.02.2010 Kandelārijas pilsētā Tenerifes salas piekrastē vairāk nekā pieci tūkstoši cilvēku pulcējās svētkos, kas tika svinēti par godu galvenajai Kanāriju salu svētajai aizgādnei – Kandelārijas Sv. Jaunavai (Virgen de Candelaria). Uz svētkiem bija ieradušies svētceļotāji no visām apdzīvotajām Kanāriju arhipelāga salām. Svinībām bija jānotiek 02. 02.2010, taču tās tika atliktas sakarā ar sliktajiem laika apstākļiem – spēcīgo lietu un vēju.

Reliģiskas ievirzes svinības Kandelārijā sākās agrā 07.02.2010 rītā. Ap pusdienlaiku procesija jau bija aizvirzījusies līdz pilsētas bazilikas durvīm. Modernā Kandelārijas bazilika (Basílica de Candelaria) šogad svin 50 gadus kopš savas uzcelšanas. Svinību programmā bazilikā piedalījās garīdznieki un vietējās varas pārstāvji. Svinību sakarā galvenās Kanāriju salu svētās aizgādnes – Kandelārijas Sv. Jaunavas – tēls bija krāšņi izdaiļots. Uz tēla zelta diegiem izrakstītās mantijas bija izšūdināti arī visu septiņu galveno Grankanārijas arhipelāga salu ģerboņi. Svinību vakars noslēdzās ar jautru gadatirgu, kurā īpašu viesu uzmanību sev piesaistīja ziedu pārdotavas.

Informācijai: speciālās cenas ceļojumiem martā-aprīlī ar izmitināšanu Tenerifes salā viesnīcās aplūkojamas tūroperatora Tez Tour mājaslapā, on-line rezervēšanas sistēmā.

Jaunumi īsumā: sākot no 16.02. būs pieejamas agrās rezervēšanas cenas iknedēļas ekskursiju tūrēm uz Spāniju. Šajā sezonā tiks piedāvātas 5 ekskursiju tūru programmas: “Visa Spānija", "Trīs galvaspilsētas", "Visa Vidusjūras piekraste", "Barselona-Мadride" ar nakts vilcieniem, "Barselona-Мadride" ar ātrgaitas vilcieniem. Detalizēti ekskursiju tūru apraksti būs pieejami tūroperatora Tez Tour mājaslapā www.teztour.lv no 16.02.2010.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Trakai TIC
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,


Viesistaba
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74813199sec.