Aicina taksometrā doties cauri Austrālijai

Austrālija pazīstama ar lieliskām savas valsts, zemes un tūrisma reklāmas kampaņām. Viena no pazīstamākajām reklāmas kampaņām bija Austrālijas izsludinātais konkurss, kurā varēja pieteikties pasaules labākajam darba - tas bija salas uzrauga amats, kura pienākumi bija dzīvot tropiskā salā, atpūsties, sērfot un blogot. Tagad Austrālijas tūrisma centrāle izsludinājusi jaunu kampaņu - pāri tiek aicināti pieteikties taksometra braucienam cauri visam kontinentam.

Taksometra braucienam, kas ilgs deviņas nedēļas, tiek meklēti vienpadsmit pāri, kas katrs taksometrā tiks izvadāti noteiktu attālumu no 11 000 kilometru garā maršruta. Brauciens notiks Austrālijas rietumos un dalībai akcijai tiek aicināti pieteikties pāri no Vācijas, Lielbritānijas, Jaunzēlandes, Malaizijas, Singapūras un Austrālijas.

Ceļojuma ideja radusies pēc piedzīvojumu meklētājas Adas Bīlas piemēra. Viņa trīsdesmitajos gados kopā ar diviem kompanjoniem no Melburnas Austrālijas dienvidos taksometrā devās turp un atpakaļ uz Darvinu kontinenta ziemeļos. Par divus mēnešus ilgo braucienu Bīla samaksāja 300 mārciņas, kas mūsdienās būtu 13 000 eiro.

Plānotais ceļojums tiks dokumentēts videoblogos un ziņas Twitter servisā. Projekta interneta vietnē tiks rādītas tiešraides bildes no taksometra.

Braucamrīkam, kas dodas šādā ceļojumā, jābūt aprīkotam ar tehniku, kas varēs tikt galā ar nelīdzeno reljefu. Arī taksometra vadītāja amats ir populārs - dalībai projektā pieteikušies jau 400 taksometra vadītāji no Pērtas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA)
,


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82039285sec.