Pa pēdām princesei Diānai

Vienai no princesēm nav galvas, kāda cita bēdīgi sēž vientulībā, viena dejo, bet cita raud - kopā Kensingtonas pilī Londonā paslēptas septiņas princeses, tās tikai jāatrod. Tur notiek izstāde "Apburtā pils" un tās organizatori apmeklētājus sūta dīvainā ceļojumā pa pili, meklējot princeses. Izstādi noformējuši vairāki pazīstami dizaineri, to skaitā panka ikona Vivjena Vestvuda (Vivienne Westwood) un cepuru meistars Stīvens Džounss (Stephen Jones). Kensingtonas pils, kur mita arī princeses Diānas, pārvērsta par brīnumu skapi.

Izstādes apmeklētājiem tiek izsniegta dārgumu karte, kas izvadā tos pa karaļu un karalieņu mājām. No skaļruņiem skan putnu čivināšana, no nekurienes atskan balsis. Karalienes zālē aug koki, bet starp tiem staigā detektīvi, kas meklē princeses. Izstāde tiek aprakstīts kā maģisks, inovatīvs un interaktīvs šovs.

Apmeklētāji gan apmulst daudzajās vēsturiskajās telpās, kam doti tādi nosaukumi kā "Apgaismības telpa", "Pazaudētās bērnības telpa" un "Karalisko bēdu telpa". Izstādē nav atrodami tradicionālie paskaidrojumi, kas parasti redzami jebkurā muzejā, un no pašas pazīstamākās paslēptās princeses - lēdijas Dī - nav ne vēsts.

"Dusošās princeses telpā" atrodas mazā princese Viktorija - sieviete, kam 19. gadsimtā bija jākļūst par vienu no varenākajām personām pasaulē. Mazā princese bērnībā nebija laimīga, jo nekad nedrīkstēja spēlēties ar citiem bērniem. Karaliene Mērija izstādē raud - jo dzīvē nevarēja kļūt par māti. Ja kārtīgi pameklēt, pilī var atrast arī tautas princesi Diānu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47914696sec.