Kuri tūrisma galamērķi ir topā pavasarī?

Ceļojumu rezervēšanas portāls Expedia publicējis 20 pievilcīgākos tūrisma galamērķus pavasarī. Pārsteidzošais ir tas, ka daudzi no galamērķiem ir klasisku, bet pārpildītu kūrortu alternatīvas. Neskatoties uz mazāko atpazīstamību, tur tomēr atrodami gan apskatāmi objekti, gan kultūra un skaistas vietas.

Telaviva ir Tuvo Austrumu ballīšu Meka. Vienalga, vai pirmdiena, otrdiena vai piektdiena - kaut kur Telavivā notiek kāda ballīte. Papildus tam Izraēlā gandrīz visu gadu valda vasara un silta temperatūra.

Krēta tiek dēvēta par dievu salu. Tā ir arī Zeva dzimtā sala un tiek pieņemts, ka tieši Krēta ir Eiropas kultūras dzimtene. Vai arī dievi sauļojās nebeidzamajās un dievišķi skaistajās Krētas pludmalēs?

Vēlo viduslaiku tirdzniecības pilsētā Nirnbergā (Vācijā) jebkurš interesents var atrast daudz, daudz vēstures liecību. Atpazīstamāko tūrisma objektu vidū ir Ķeizara pils, bet obligāti jānogaršo pasaulslavenās Nirnbergas desiņas.

Pievilcīga ir arī Zilā lagūna Grindavīkā pie Reikjavīkas (Īslandē). Tur no enerģijas ražotnes Svartsengi plūst 36 grādu silts ūdens, ko uzkrāj lavas laukā. Tur var peldēties!

Protams, Frankfurte pie Mainas ir galvenais vācu ekonomikas un finanšu centrs, tomēr pilsēta spēj piedāvāt daudz ko vairāk par augstiem biroju torņiem. Frankfurtē atrodas arī omulīgi krodziņi, kur var malkot ābolu vīnu, muzeji, baznīcas un citi tūrisma objekti.

Ceļojums uz Gdaņsku jeb Dancigu tūristiem piedāvā dažāda veida izklaides - gan došanos pa pēdām pazīstamam vācu rakstnieka romānam, kura darbība norisinās tieši tur, gan arī peldēšanos Baltijas jūrā, gan arī muzeju un ostas apmeklējumu.

Bāzele atrodas tieši vidū starp Vāciju, Franciju un Šveici. Bāzeli iespējams iepazīt, dodoties ekskursijā ar kuģīti, bet pie obligātās programmas pieder Bāzeles vēsturiskās vecpilsētas apmeklējums.

350 saulainas dienas gadā padara Gran Canaria (Kanāriju salās) par atpūtnieku paradīzi, tomēr arī tie, kam pie sirds ballītes nakts stundās, atradīs to Gran Canaria.

Ženēva ir Šveices universālākā pilsēta. Ūdenssports, kalni, šopings, pasaules politika - katrs var atrast Ženēvā ko tīkamu. Sporta fani noteikti pratīs izmantot lieliskā Ženēvas ezera priekšrocības sērfošanai.

Neapolē atrodami neskaitāmi muzeji un mākslas vērtības, bet papildus tiem vērts apskatīt Vomero pilsētas daļu, kas novietojusies uz viena no pilsētas pakalniem.

Kasablanka pazīstama nemirstīgās filmu klasikas dēļ, tomēr arī mūsdienās Kasablanka ir moderna lielpilsēta ar plašiem bulvāriem, franču stila arhitektūru, klubiem un bāriem.

Porto ir otra lielākā Portugāles pilsēta aiz Lisabonas. Plaši pazīstams ir Dom-Luís tilts pār Douro, ko radījis pats Gistavs Eifelis.

Citi tūrisma galamērķi, ko Expedia iesaka pavasarim, ir Diseldorfa, Karlsrūe, Buenosairesa, Štutgarte, Grāca, Belgrada, Bilbao un Liona.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Rixwell Old Riga Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16639709sec.