Noteiktas desmit skaistākās pludmales pasaulē

Balstoties uz atpūtnieku vērtējumiem, ceļojumu portāls www.strandbewertung.de noteicis pasaulē skaistākās pludmales 2010. gadā. Kritēriji lielākoties bijušas baltas smiltis, kristālskaidrs ūdens un neparastas klinšu formas.

1. Anse Source d'Argent La Dique salā Seišeļu salu grupā - tur apvienojas visi iepriekšminētie kritēriji.

2. Porto Katsiki pludmale grieķu salas Lefkada rietumkrastā.

3. Ao Khao pludmale Koh Mak salā Taizemē. Sala atrodas uz dienvidiem no Koh Chang un tur atrodamas divas pludmales un daži līči ar koraļļu rifiem, kas lieliski piemēroti snorkelēšanai.

4. Patara pludmale Turcijā gan ir pasakaini skaista, tomēr tur atrodami vien daži tūristi. Ceļš uz pludmali ved gar antīkām piemiņas vietām, bet turp var doties arī pa kāpām.

5. Playa del Carmen Meksikā lepojas ar baltām smiltīm, tirkīzkrāsas ūdeni un zilām debesīm - tur valda īsts Karību noskaņojums un atmosfēra.

6. Praia do Zavial pie Algarves Portugālē ir lielākoties neskarta pludmale. Atpūtas krēsli un saulessargi redzami vien dažās vietās.

7. Gleznainā Cala Llombards ir viens no skaistākajiem līčiem visās Baleāru salās. Pludmale atrodas Maljorkas salā (Spānijā).

8. Magazine Beach pludmale atrodas Mazajās Antiļu salās. Tā rotā Grenadas salu netālu no salas galvaspilsētas Sentdžordžas.

9. Wineglass Bay Freycinet nacionālajā parkā pieder pie tūristu apmeklētākajiem objektiem Tasmānijas austrumu piekrastē (Austrālijā).

10. Playa Bavaro ir viena no populārākajām vietām visā Dominikānas Republikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Novatours
,


Kurshi Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86053205sec.