Vācieši Expo apmeklētājus pievilinās ar kāpostiem un desiņām

Jau 01.05.2010 tiks atklāta grandiozā pasaules izstāde World Expo 2010. Tā norisināsies Ķīnas metropolē Šanhajā un ilgs līdz pat oktobrim. Paredzams, ka izstādi kopumā apmeklēs gandrīz simts miljoni cilvēki.

Expo 2010 piedalās 192 valstis, kas ir rekordliels skaitlis, un, protams, katra valsts ar savu paviljonu grib pievilināt pēc iespējas vairāk apmeklētāju. Vācieši liek uz kulinārās kārts un tāpēc Vācijas paviljonā darbosies restorāns, kur apmeklētāji varēs nobaudīt vācu tradicionālos ēdienus, piemēram, cepeti, sautētus kāpostus un desiņas.

Vai ķīniešiem garšo vācu ēdieni? Paši vācieši par to nešaubās, tāpēc, sagaidot 46 000 paviljona apmeklētāju dienā, restorānā ik dienas tiks sagatavotas līdz pat 3500 porcijas. Lai to nodrošinātu, jau iepriekš pasūtītās divdesmit tonnas skābu kāpostu un piecas tonnas sarkano kāpostu, nodarbināti 200 darbinieki, kā arī sagatavota plaša ēdienkarte.

Kā pirmie ēdieni tiks piedāvāti aukstā gurķu zupa ar skābu krējumu, Hesenes kartupeļu zupa un uzkodu šķīvis ar Holšteinas šķiņķi, kūpinātu lasi un kalnu sieru. Nepierastāki ķīniešu vēderiem var šķist otrie ēdieni - grilēti cūku stilbiņi ar kartupeļu biezeni un sarkanajiem kāpostiem vai bagātīgā vācu specialitāšu plate ar grilētām un kūpinātām desiņām, Kaseles ribiņām, skābiem kāpostiem, kartupeļu biezeni, tumšalus mērci un ceptiem sīpoliem. Lai turpinātu izstādes apskati pēc šādas maltītes lieti noderēs kāds atspirdzinošs dzēriens. Vēl var izvēlēties kādu no tradicionālajiem vācu desertiem.

Alus piedāvājums gan ir diezgan pārskatāms - izstādes viesi varēs nobaudīt gaišo vai tumšo König Ludwig Weißbier balto alu, kā arī Warsteiner Pilsener. Alus baudīšanai iekārtots īpašs alus bārs.

Itin viss ir ražots Vācijā, arī šefpavāri ir vācieši.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
 Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Kaļķu vārti
,


Restaurant Elefant
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.34349298sec.