Ņujorkas Taimskvērā laicīgi atklāta bumba

Amerikas Savienoto Valstu metropoles Ņujorkas pazīstamākajā laukumā Taimskvērā 01.05.2010 atklāta automašīna, kurā atradās spridzeklis. Policija Taimskvēru norobežojusi un paštaisīto spridzekli neitralizējusi. Ņujorkas mērs Maikls Blumbergs uzskata, ka "pilsēta izvairījusies no nāvējoša negadījuma".

Sestdienas vakarā tūkstošiem cilvēku norobežojumu dēļ netika uz Brodvejas teātriem vai savām viesnīcām. Vēl septiņas stundas pēc atklājuma Taimskvērs bija tukšs.

Laikraksts New York Daily News ziņo, ka divas policistes pamanījušas kādu vīrieti, kas darbojies ap kādu apvidus automašīnu. Kad vīrietis ieraudzījis policistes, sācis bēgt. Abas sievietes pārbaudīja automobili un atrada tajā eksplozīvus materiālus - trīs balonus ar propāna gāzi un divas kannas ar benzīnu, kā arī uguņošanas raķetes, vadus un baterijas. Auto jau bija sācis dūmot.

Brodveju slēdza no 43. līdz 46. ielai, bet policisti, kuru piebraukšanu aiz norobežojošajām restēm novēroja fotografēt kāri tūristi, izmeklēja auto ar bruņu un robota palīdzību. Eksperti uzskata, ka spridzeklis varēja izraisīt daudz cilvēku nāvi. Tūristiem tiek ieteikts pārskatīt savus video materiālus no tā vakara Taimskvērā - iespējams, aizdomīgais vīrietis ir ticis nofilmēts.

Taimskvērs ir laukums, kur sastopas Brodveja un Septītā avēnija. Taimskvērs sen pazīstams ar savām gaismas reklāmām, tomēr tas ir arī Ņujorkas mūziklu un teātru rajona sirds, kā arī tūristu pievilkšanas punkts. Negadījums varēja notikt siltā sestdienas vakarā, kad laukumā atradās īpaši daudz cilvēku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.80983901sec.