Labākās ballīšu pilsētas visā pasaulē piesaista tūristus

Pasaulē ir tādas tūristu plaši apmeklētas pilsētas, kurās velti meklēt rāmu atpūtu un mieru - tās ir vietas, kur vasarā sastopas tie, kam atpūta nozīmē izklaides visas nakts garumā. Tas nozīmē dejas, pludmales ballītes, bārus, krogus un bieži arī alkoholu lielos daudzumos.

Vēl aizvien par Eiropas karstāko ballīšu punktu tiek uzskatīta Ibizas sala Spānijā, kas pieder pie Baleāru salu arhipelāga. Šurp ceļotāji dodas, lai pavadītu naktis slavenos klubos, piemēram, Privilege, Space vai Pascha, un dejotu līdz spēku izsīkumam. Ballēties kāros neattur pat fakts, ka dzērieni te vietām ir grēcīgi dārgi. To kompensē iespēja dejot pasaules labāko dīdžeju mūzikas pavadībā.

Katru gadu izklaides izslāpuši amerikāņu studenti dodas uz Meksikas līča piekrastes pludmalēm, lai pēc mācību kārtīgi beigām nosvinētu brīvdienas. Tradīcija ir sena - jau 1985. gadā studenti sāka doties uz Fortloderdeilu Floridā, kur 350 000 skaļu studentu ballēšanās radīja traucējumus un vietējo iedzīvotāju neapmierinātību, tāpēc tur ballēšanās tika noliegta. Tā vietā mūsdienās skaļākās ballīšu vietas Meksikas līča piekrastē ir Kankuna un Akapulko Meksikā.

Lasvegasa (ASV) ir kazino un azartspēļu paradīze, tomēr turp dodas arī tie, kam azartspēles nav svarīgākais. Pulsējoša naktsdzīve, neona gaismas, kapelas, kur iespējams apprecēties jebkurā diennakts laikā un alkohola reibumā - ne visu ballīšu tūristiem nākamajā dienā gribas atcerēties.

Krimā (Ukrainā) katru gadu laikā no jūlija vidus līdz augista vidum notiek lielākais elektromūzikas festivāls Ukrainā - tajā spēlē tādas mūzikas zvaigznes kā Paul van Dyk un Sven Väth. Festivāls KaZantip piesaista elektromūzikas un dejošanas fanus no visas Eiropas un pat pasaules.

Sentropēzā (Francija) nav ko meklēt tiem, kam naudas līdzekļi ierobežoti, tomēr bagātajiem un slavenajiem patīk iegādāties pudeli šampanieša par vairākiem simtiem eiro. Te naktsdzīvi papildina regulāra dažādu zvaigžņu parādīšanās. 2006. gadā Pamela Andersona kādā no Sentropēzas pludmalēm svinēja kāzas.

Telaviva (Izraēla) ir karstākais ballīšu punkts Tuvajos Austrumos, neskatoties uz to, ka tur mīt vien 350 000 iedzīvotāju. Karstākajos vasaras mēnešos klubu ballītes tiek pārceltas uz pludmali vai ostu. Tusiņi gan notiek ne tikai naktīs - arī pa dienu pludmalēs ir pilns ar dejojošiem jauniešiem.

Baleāru salā Maljorkā (Spānija) ir pazīstama kā nebeidzamu ballīšu vieta, ko pa dienu pārpilda sauļoties kāri tūristi, bet naktīs - jaunieši, kas pamostas vien ap to laiku, kad citi jau ietur vakariņas. Abas tūristu grupas sadzīvo diezgan labi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jurmala Golf Club & Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52960014sec.