Noteikti pasaules labākie klubi - TOP 10

Katru gadu prestižais britu žurnāls DJmag nosaka pasaules 100 labākos klubus. Jebkuram sevi cienošam ballīšu cienītājam tiek ieteikts pie izdevības apmeklēt kādu no TOP 10 klubiem.

Pirmajā vietā šogad ierindojies Sankeys klubs Mančestrā (Anglijā). Klubs, kurā valda atbrīvota gaisotne, piesaista ļoti dažādus apmeklētājus, kam patīk house un elektro mūzika.

Otro vietu ieņem klubs Fabric Londonā (Anglijā), kam, neskatoties uz lielu publikas mīlestību un apmeklējumu, nesen nācies paziņot par bankrotu. Klubs iekārtojies bijušās fabrikas halles telpās.

Trešajā vietā atrodas Amnesia klubs Ibizā (Baleāru salas, Spānija). Tas pastāv jau kopš septiņdesmitajiem gadiem un kluba ietilpība ir 5000 apmeklētāju. Par elektroniskās mūzikas svētnīcu Amnesia gan kļuva tikai deviņdesmitajos gados, kad tehno mūzika kļuva populāra.

4. Ministry of Sound, Londona (Anglija) - MoS ir viens no pazīstamākajiem un lielākajiem klubiem pasaulē. Tajā ir četras deju zāles un tieši te house mūzika 90. gados sāka savu uzvaras gājienu pa Lielbritāniju.

5. Pacha, Ibiza (Spānija) - liels, skaļš, dekadents - Pacha ir vienīgais Ibizas klubs, kas atvērts visu gadu, nevis tikai tūrisma sezonas laikā. Tas atklāts 1973. gadā un ir viens no Baleāru salu slavenākajiem klubiem.

6. Matter, Londona (Anglija) - Matter atklāts tikai pirms gada un jau iekarojis vietu ne tikai Londonas naktsdzīves topos, bet pat pasaules mērogā.

7. Space, Playa d'en Bossa, Ibiza (Spānija) - Space klubs jau kļuvis par Baleāru salu leģendu, ballīšu templi, kur rosība valda 16 stundas diennaktī.

8. Club Berghain, Berlīne (Vācija) - šo klubu 2009. gadā atzina par labāko pasaulē. Tas iekārtots bijušās siltuma stacijas telpās.

9. Warehouse Project, Mančestra (Anglija) - no Mančestras nākušas daudzas pasaulē pazīstamas grupas, tāpēc loģiski, ka pilsētā pieejami arī labi klubi.

10. Souk, Singapūra - jau kopš tehno kluba atklāšanas 1991. gadā tas skaitās viens no labākajiem klubiem visā Āzijā. Leģendārais dīdžejs Paul van Dyk uzskata Souk par vienu no labākajiem klubiem visā pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Dome Hotel
,


Jurmala Golf Club & Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20832896sec.