Atklāts jaunais Harija Potera atrakciju parks [2]

Orlando, Floridā (Amerikas Savienotajās Valstīs) atklāts jauns tematiskais atrakciju parks Harija Potera burvju pasaule. Wizarding World of Harry Potter pieder kinostudijai Universal Studios. Turpmāk parku var apmeklēt katrs no miljoniem Harija Potera fanu visā pasaulē.

Galvenā parka atrakcija, protams, ir jauno burvju skola Cūkkārpa, kurā atrodami arī rekvizīti no Harija Potera filmām. Parkā apmeklētāji var doties arī uz Zonko joku bodi, Vīzliju dvīņu mīļāko veikalu, kur var iegādāties dažādas maģiskas blēņu mantas. Krodziņā Trīs slotaskāti var nogaršot sviestalu, medalu un dažādus citus gardus Harija Potera pasaules dzērienus. Parka Pūču mājā apmeklētāji var sūtīt uz mājām pastkartes, kas apzīmogotas ar īstām Cūkkārpas markām, savukārt Olivanda zižļu veikalā katrs maģijas draugs var izvēlēties sev piemērotu zizli. (Patiesībā gan zizlis izvēlas savu saimnieku.) Mazajiem apmeklētājiem visvairāk pie sirds ies Medusdūres - saldumu veikals.

Harija Potera parkā atrodas arī karuseļi un atrakcijas. Piemēram, Zirgērgļu lidojumā apmeklētāji var iepazīties ar Lempiusu Hagridu, kas apmāca, kā lidot ar zirgērgli. Parka amerikāņu kalniņi Pūķa izaicinājums (Dragon Challenge) ir īpašs piedzīvojums, jo tur vienlaikus traucas divi pūķi. Ar katru pūķi var doties pilnīgi citā braucienā.

Vakaros Cūkkārpas ēku apspīd maģiska gaisma, bet Cūkmiestiņā - Lielbritānijas vienīgajā ciemā, kur mīt tikai burvji - var turpināt maģisko iepirkšanos. Krogā Vepra galva var nogaršot īpašu alu, kas tiek brūvēts tikai te, bet suvenīrus un apmeklētāju fotogrāfijas no karuseļiem var iegādāties Filča bodē Filch's Emporium.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Inga 05/10/2011 13:02 Kāpēc nav vasarā un vai vispār vēl būs Harija Potera atrakciju parks-tad dodiet ziņu

2 Inga 01/14/2011 22:43 Būtu labi ja zinātu kad notiek šie pasākumi.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44764614sec.