Tūroperators Tez Tour iesaka Grecotel grupas viesnīcas jaunajiem atpūtniekiem

Pilnībā renovētie bērnu klubi “Grecoland”, kas atrodas “Grecotel” grupas viesnīcās, patiesi kļuvuši par paradīzes stūrīti grupas viesnīcu vismazākajiem viesiem (no 3 līdz 12 gadu vecumam): bērniem plašā klāstā tiek piedāvātas izklaidi un izziņas elementus saturošas programmas, t.sk. kulinārijas stundas, dārza augu kopšanas stundas un daudz kas cits!

Kamēr vecāki smelsies jaunības spēku “Elixir Beauty SPA” centrā, bērni varēs izklaidēties “Grecoland” klubā – pieredzējušu audzinātāju uzraudzībā, kā arī panašķoties bērnu kafejnīcā “Tasty Corner”. Grecoland – darbojas noteiktās stundās (rīts-vakars); tiek pieskatīti bērni vecumā no 3 līdz 12 gadiem – 6 reizes nedēļā (visas sezonas garuma); tiek rīkoti dažādi sportiski pasākumi, notiek zīmēšanas stundas, rotaļas, spēles u.tml.

Club 4You – darbojas “karstajā” sezonas laikā (no jūnija vidus līdz septembra vidum), tiek piedāvātas aktīvas atpūtas programmas pusaudžiem (no 13 gadu vecuma).

Tasty Corner – bezmaksas piedāvājums tikai bērniem! Ēdienkarte bērniem un dzērieni no plkst. 11:00 līdz 17:00 – speciāli bērniem vecumā no 3 līdz 12 gadiem bērnu kluba “Grecoland” kafejnīcā “Tasty Corner”. Tajā bērni varēs panašķoties ar ēdieniem no tiešām vilinoši sastādītas ēdienkartes: kraukšķīgas bagetes un sendviči ar svaigu sieru, frī kartupeļi un pica, karstas pankūkas, svaigs jogurts ar augļiem vai medu, svaigs piens, augļu salāti, atspirdzinošie dzērieni, augļu sulas un saldējums pēc izvēles!

Informācijai: speciālās cenas ceļojumiem jūlijā ar izmitināšanu “Grecotel” viesnīcās Krētas salā aplūkojamas tūroperatora Tez Tour mājaslapā, on-line rezervēšanas sistēmā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Jūrmalas TIC
,


Estravel Latvia
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57257104sec.