Taupīgu ceļotāju izvēle - 10 labākie hosteļi Vācijā

Zemas pārnakšņošanas izmaksas uzlabo gan ceļojuma budžetu, gan garastāvokli, tāpēc ceļotāji bieži izvēlas hosteļus - iespēju, kā ceļojumos ietaupīt uz viesnīcu rēķina. Hosteļos gan ir mazāk servisa un personāla uzmanības, tomēr patiesībā tie īpaši neatšķiras no daudzām viesnīcām. Ja zina, kur atrast labus hosteļus, ceļotāji noteikti var izmantot lielisko iespēju pārnakšņot par zemākām summām. Papildus plusi hosteļiem ir to dažādība, radošā atmosfēra un vienreizība.

Vācijas labākie hosteļi piesaista daudzu Latvijas ceļotāju uzmanību, ļaujot paviesoties gandrīz jebkurā Vācijas pilsētā par pieņemamu cenu. Šeit apkopoti desmit labākie Vācijas hosteļi, ko izvirzījis ceļojumu portāls Trivago.

Eastern Comfort Hostelboat (Berlīne) ir hostelis laivā, kas pietauvota Šprē upes ūdeņos. Tā atrodas netālu no Oberbaumbrücke tilta un tieši pie slavenās East Side Gallery - garākā saglabātā kādreizējā Berlīnes mūra fragmenta. Hostelī var pārnakšņot 24 viesi vienvietīgās, divvietīgās vai daudzvietīgās kajītēs, savukārt uz laivas klāja viesi pārnakšņot līdzpaņemtās teltīs. Hosteļa bārā satiekas ne tikai naktsmītnes viesi, jo tas ir populārs arī citu jauniešu vidū. Cenas sākot no 29 eiro.

Superbude (Hamburga): hostelis iekārtots kādreizējās tipogrāfijas telpās Hamburgas rajonā Hammerbrook. Aiz hosteļa zeltītās fasādes sešos stāvos pieejamas 74 divvietīgas un četrvietīgas istabas, tā saucamās būdas. Viesnīcas izklaides telpās kā krēsli kalpo polsterētas alus kastes, bet skapju un plauktu lomu pilda kravas kastes. Virtuves klubiņā Kitchenclub pieejami ledusskapji viesiem. Cenas sākot no 39 eiro.

Drēzdenes jaunpilsētas rajonā Neustadt atrodas Hostel Mondpalast. Tas ir vien 15 minūšu gājiena attālumā no pilsētas centra un vēsturiskās vecpilsētas. Hosteļa numurus dizainiski veidojuši dažādi Drēzdenes mākslinieki. Pieejamas gan istabas ar un bez dušas un sava sanitārā mezgla. Cenas sākot no 25 eiro.

Piecu minūšu gājiena attālumā no Frankfurtes pie Mainas centrālās stacijas un muzeju kvartāla Museumufer atrodas Five Elements Hostel. Tajā pieejamas gan hosteļiem tipiskās daudzvietīgās istabas, gan arī divvietīgi numuri un apartamenti līdz četrām personām, kur pieejama sava virtuve, TV un vannas istaba. All-you-can-eat brokastis pieejamas līdz pat pusdienlaikam. Cenas sākot no 32 eiro.

Euro Youth Hotel Munich (Minhene): 19. gadsimta beigās (1880-1885) celtā hosteļa ēka ierindota pieminekļu aizsardzības sarakstā. Hostelis atrodas mierīgā sānieliņā netālu no Minhenes centrālās stacijas. Hosteļa atpūtas telpas rotā marmora grīda un kroņlukturi, kas piešķir naktsmītnei senlaicīgo šarmu. Cenas sākot no 40 eiro.

Tieši pie Gētes laukuma (Goetheplatz) senajā kultūras pilsētā Veimārā atrodas Labyrinth Hostel. Tā numurus kreatīvā stilā iekārtojuši Veimāras mākslinieki. Katrs var atrast ko savai gaumei atbilstošu, piemēram, grafiti vai princešu istabu. Hosteļa nosaukums un stils ir atsauce uz Veimāras pilsētu un tās labirintam līdzīgajām ieliņām. Cenas sākot no 25 eiro.

Hostel Köln (Ķelne): hostelis atklāts 2009. gadā un tas atrodas pilsētas centrā starp Neumarkt tirgus laukumu un Rudolfsplatz laukumu. No hosteļa jumta terases paveras lielisks skats uz seno Ķelnes pilsētu. Hostelī pieejamas 72 istabas ar 262 gultām, numurus omulīgus padara tumša koka mēbeles. Cenas sākot no 40 eiro.

Modernā dizaina hostelis Hotel4Youth (Berlīne) atrodas radošajā atpūtas rajonā Prenzlauer Berg un viesiem piedāvā urbānās pilsētas dzīves, vēstures un atraktīvas naktsdzīves apvienojumu. Hostelis atrodas tipiskā Berlīnes iekšpagalmā un viesi var izvēlēties pārnakšņot gan divvietīgos vai četrvietīgos numuros, gan arī apartamentā ar jumta terasi. Cenas sākot no 35 eiro.

Hostelbar (Leipciga): ļoti omulīgajā hostelī, kas ir ģimenes uzņēmums, atrodas vien astoņas istabas. Izvēle praktiskiem ceļotājiem, jo hostelis atrodas mazā tirdzniecības centrā. Līdz Leipcigas vecpilsētai ir aptuveni trīs kilometri, pieejams labs sabiedriskā transporta tīkls, tāpēc hostelis ir lieliska vieta, no kurienes uzsākt senās Saksijas pilsētas ekskursiju objektu apmeklēšanu. Cenas sākot no 24 eiro.

Dodoties uz vienu no Eiropas kultūras galvaspilsētās 2010 Botropu, var apmesties Ruhrstadt Hostel&Hotel. Modernais dizaina hostelis piesaista gan kultūras ceļotājus, gan arī jauniešus, sportistus, ģimenes. Cenas sākot ar 37 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Grand Palace Hotel
,


Estravel Latvia
,


Riga Islande Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73689008sec.