Labakās nūdistu pludmales pasaulē - TOP 10 [1]

Pasaulē ir daudz nūdistu pludmaļu, tomēr ne vienmēr un visur rodas vēlēšanās izmantot iespēju baudīt sauli kailam. Kuras ir labākās un iecienītākās nūdistu pludmales pasaulē?

1. Cap d'Agde pludmale, Dienvidfrancijā ir viena no neparastākajām vietām visā Eiropā, jo iepirkšanās, peldēšanās, riteņbraukšana - itin viss tur notiek pa pliko!

2. Ziltas salā (Sylt) Vācijā valda lielisks klimats un to iecienījuši Vācijas elites pārstāvji un slavenības. Salā ar elpu aizraujoši skaisto dabu ir ļoti daudz nūdistu pludmaļu. Aptuveni 60% visu Ziltas atpūtnieku pludmalē ir kaili. Viena no slavenākajām nūdistu pludmalēm salā ir Buhne 16 pludmale Kampenā.

3. Red Beach, Santorīni, Grieķija - īpaši iecienīta nūdistu vidū ir sarkanās pludmales ziemeļu daļa.

4. Orient Beach, Sentmartina, Karību reģions - klīst runas, ka Sentmartinā atpūšas pasaules skaistākās nūdisma piekritējas. Pludmalē aizliegts izmantot fotokameras un mūzikas atskaņotājus.

5. Es Trenc, Maljorka, Spānija - Maljorkā arī iespējams sauļoties kailam un par vienu no labākajām nūdistu pludmalēm pie Es Trenc tiek atzīta Playa Es Pregons.

6. Rīgenas sala (Rügen) ir Vācijas lielākā sala un tā tiek saukta par nūdistu paradīzi - salā pieejamas veselas divpadsmit nūdistu pludmales. Viena no skaistākajām ir Schaabe pludmale.

7. Banana Beach, Skiathos, Grieķija - aiz sulīgā Banānu pludmales nosaukuma slēpjas trīs nūdistu pludmaļu ansamblis Skiathos salā.

8. Grand Saline Beach, sv. Bartolomeja sala, Karību reģions. Patiesībā sv. Bartolomeja sala ir iemīļots slavenību tūrisma galamērķis, tomēr salas nūdistu pludmalē laipni gaidīti visi nūdisma cienītāji.

9. Paradise Beach, Mikonas, Grieķija - Paradīzes pludmale Mikonās skaitās salas labākā pludmale ballītēm. Vienlaicīgi tā pazīstama arī kā pirmā starptautiski zināmā nūdistu pludmale pasaulē.

10. Valalta Camp, Rovinja, Horvātija - Valaltas pludmalē pie Limskas kanāla ietekas jūrā jau aptuveni 40 gadu spēkā ir nūdisma tradīcijas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 fday 08/06/2010 17:40 fotogrāfijas studijā! :P

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Park Hotel Latgola
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19898415sec.