Slaveni tūrisma objekti Vācijā - bez maksas! [2]

Muzeji, parki, vēsturiskas vietas - ceļotājiem, kas atvaļinājumā vēlas apskatīt populārus tūrisma objektus, bieži nākas maksāt augstas ieejas maksas. Arī Vācijā ir ļoti daudz interesantu tūrisma objektu un daudzi no tiem ir slaveni visā pasaulē. Labākais ir tas, ka daudzos no tiem ieejas vēl aizvien ir bezmaksas!

Reihstāgs, Berlīne - vācu valdības jeb bundestāga darba ēka ir viens no galvaspilsētas iecienītākajiem tūrisma objektiem. Ēkas stikla kupols, ko darinājis britu arhitekts sers Normans Fosters, ir arhitektūras meistardarbs un no tā paveras lielisks skats uz pilsētu. Ģimenes ar bērniem un invalīdi var izmantot sānu ieeju un tādējādi saīsināt gaidīšanas laikus rindās. Ja iespējams, tad sānu ieeja jāizmanto, jo pie reihstāga vienmēr drūzmējas tūristi, kas gaida rindā.

Viktualien tirgus un Marijas laukums, Minhene - abi Bavārijas galvaspilsētas tūristu magnēti atrodas ļoti tuvu viens otram. Tirgū apmeklētāji var nogaršot daudzas gardas kulinārās specialitātes, bet Marijas laukums ir Minhenes pilsētas sirds.

Hamburgas osta, Hamburga - Vācijas lielākajā jūras ostā iespējams atrast daudz interesantu atrakciju, sākot no senajiem tirgotāju spīķeriem, vēsturiskiem kuģiem, neskaitāmām skulptūrām un pieminekļiem un beidzot ar luksusa kruīza kuģiem, kas itin bieži iegriežas Hamburgā.

Frauenkirche baznīca, Drēzdene - baznīca ir pilsētas atpazīstamības zīme un vienlaicīgi arī viena no skaistākajām baznīcām Eiropā. Tās aizkustinošā vēsture un vienreizējā arhitektūra likusi baznīcai kļūt slavenai visā pasaulē. Atvērta katru dienu no 10 līdz 18.

Brandenburgas vārti, Berlīne - tieši blakus reihstāgam atrodas Berlīnes slavenākais tūrisma objekts. Mūsdienās Brandenburgas vārti ir piemineklis iepriekš sadalītajai pilsētai, jo vārti bija robeža starp Austrumberlīni un Rietumberlīni. Esot Berlīnē, noteikti jāapskata Brandenburgas vārti.

Doma baznīca, Āhene - dižo baznīcu pirms vairāk nekā 1100 gadiem lika uzcelt pats Kārlis Lielais, kas pasludināja Āheni par savas impērijas galvaspilsētu. Kā pirmais vācu objekts impozantā ēka 1978. gadā tika uzņemta Unesco pasaules mantojuma sarakstā.

BMW pasaule, Minhene - kompleksā apskatāmas BMW automašīnas izstāžu telpas, ražošanas cehi, piedzīvojumu parks, muzejs un pasākumu norises vietas. Visu kompleksu radījuši avangardiskā arhitektu biroja Coop Himmelb(l)au meistari.

Angļu dārzs, Minhene - parks ir viens no lielākajiem pasaulē un tajā iespējams sērfot, peldēties, klausīties mūziku, skatīties teātri un izbaudīt skatu uz daudz, daudz kokiem un krūmiem

Potsdamas dārzi, Potsdama - 1990. gadā Potsdamas dārzi uzņemti Unesco pasaules mantojuma sarakstā. Pie dārziem pieder Sansusī parks, Jaunais dārzs, Bābelsberga, Glīnike un Pāvu sala ar visām pilīm. Izcila vieta, kur izbaudīt dabas un kultūras apvienojumu.

Muzejs "Apaļais stūris" jeb Museum in der Runden Ecke, Leipciga - vēsturiski nozīmīgajā muzeja ēkā 40 gadus ilgi atradās Leipcigas apriņķa valsts drošības pārvalde jeb STASI birojs. Apmeklētāji var apskatīt kādreizējās ofisa telpas, kur darbojās iestāde, no kuras savulaik baidījās ikviens.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Kiki 08/24/2010 11:24 Jā, muzejs nav bez maksas. :( Bet viss pārējais BMW Welt komplekss gan ir pieejams un tur nav jāmaksā. Un tur ir, ko redzēt.

2 žēl 08/24/2010 11:13 BMW pasaulē ieeja muzejā ir par maksu!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Kurshi Hotel semināru telpas
,


1. Stāvs
,


Tukuma TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.30826902sec.