Tez Tour sākusies Austrijas ceļojumu sezona

Kompānija Tez Tour ir sākusi pārdot ziemas ceļojumu tūres uz Austrijas kalnu slēpošanas kūrortiem. Jau publicētas cenas arī tūristu grupu izmitināšanai skaitā no 6 līdz 17 cilvēkiem, jo kalnu slēpotāji bieži vien organizējas atpūtai lielākās kompānijās. Principiāli svarīgi ir tas, ka rezervēt tūres var jau tagad, jo nav noslēpums – jo tuvāk ziemai, jo mazāks kļūst tieši lielām atpūtnieku grupām pieejamais izmitināšanas piedāvājums, un tūristiem nākas rezervēt pa 2-3 numuriem blakus esošajās viesnīcās un pansijās.

Ceļojumu pakešu cenu publicēšana jau jūlija-augusta mēnešos ir pilnīgi likumsakarīga – ceļojumus vasaras mēnešos rezervē ne vien skaitliski lielas grupas, bet arī tie tūristi, kas vēlas apmesties populārākajās un, tātad, arī pieprasītākajās viesnīcās, kur numuru deficīts izpaužas visātrāk. Daudzi tūristi vēlas rezervēt numurus tajās viesnīcās un kūrortos, kas viņiem jau zināmi un ir iepatikušies – ņemot vērā, ka septembrī, kad iesākas kalnu slēpošanas tūru rezervēšanas aktīvais periods, šajās vietās numuru var arī nebūt.

Austrijas viesnīcu bāze ir ļoti daudzveidīga. Pašu viesnīcu skaits gan nav visai liels, toties numuru tipu un veidu dažādība ir ļoti plaša – tos reizēm pat grūti standartizēt. Tāpēc 2009./2010. gada sezonā Tez Tour jau sāka piedāvāt Ski Express 3* vai 4* sistēmu, kuru tirgus pieņēma un atzinīgi novērtēja, jo izmantojot to, viesnīcu izvēlēšanās un rezervēšana kļuva daudz ērtāka.

Kompānija Tez Tour pagājušajā ziemas sezonā pirmo reizi piedāvāja atpūtas iespējas Austrijā. Turklāt daudzveidīgākais tūrisma produktu piedāvājums tika piedāvāts t.s. “kalnu pludmalniekiem”, proti, tiem, kas dodas uz Austriju ne tikai slēpot, bet, galvenokārt, pilnvērtīgi atpūsties Alpu kūrortos. Turklāt tiešā tuvumā Eiropas nozīmīgajiem ekskursiju galamērķiem Zalcburgā un Minhenē – ar visiem šo pilsētu kultūras, arhitektūras un

vēstures pieminekļiem.

Zalcburgas federālās zemes kūrortos (Cellamzē, Kaprunā, Zālbahā, Hinterglemmā, kā arī Gašteinas ielejas kūrortos) kompānija Tez Tour izvēlējusies pa 2-4 viesnīcām, kas jau labi apliecinājušas sevi vietējā tirgū un papildinājusi šo piedāvājuma līniju ar jauniem ekskluzīviem izmitināšanas variantiem. "Vadoties pēc Eiropā vērojamajām tendencēm, piedāvājums tika papildināts ar apartamentiem un villām, kuras tūroperators iznomāja uz visu sezonu. Pirmkārt, tas sniedza ļoti ekonomiskas apmešanās iespējas, un, otrkārt, villas ir ļoti piemērots variants grupām: ģimenēm vai draugu kompānijām.

Tiek uzskatīts, ka Latvijas kalnu slēpotāji vairumā gadījumu priekšroku dod Austrijas kūrortiem. Uz Austriju brauc gan pieredzējuši kalnu slēpotāji, gan iesācēji, jo atpūta Austrijā, ņemot vērā tās lielisko slēpošanas infrastruktūru un servisu, kā arī teicamos slēpošanas apstākļus, bieži vien izrādās ekonomiskāka par atpūtu Francijā vai Šveicē.

Lidojumu programma sāksies 26. decembrī un ilgs līdz 2011. gada 26. martam. Katru nedēļu ar a/k "airBaltic" avioreisiem tūristi dosies uz Minheni, no kurienes ar komfortabliem minibusiem tūristus nogādās (Tez Tour pārstāvju pavadībā, kas runā latviešu, krievu valodās) Zalcburgas reģiona kūrortos.

Informācijai: jau spēkā agrās rezervēšanas cenas ar izmitināšanu Zalcburgas kūrortu viesnīcās. Tās aplūkojamas tūroperatora Tez Tour mājaslapā, on-line rezervēšanas sistēmā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


AL SVETS
,


Tez Tour Latvia
,


CelojumuBode.lv
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.61984301sec.