Izbaudi dizaina viesnīcas par pieņemamu cenu

Mūsdienās dizaina viesnīcu jau ir diezgan daudz - reti kurā lielākā pilsētā tādu nav. Pieejamās naktsmītnes piedāvā gan slavenu dizaineru radītu numuru skaistumu, ko var izbaudīt par vairākiem simtiem eiro par nakti, gan arī, ievietojot foajē vienu dizainera radītu krēslu, pārveido viesnīcas nosaukumu par lepno "dizaina viesnīcu". Abi gadījumi ir ekstrēmi un nebūt nav piemērotākie tiem viesiem, kas vēlas atpūsties par saprātīgu cenu un vienlaikus izbaudīt skaistu un unikālu vidi. Vai pastāv stilīgas, modernas dizaina viesnīcas, kuru cena ir pieņemama? Vai šādās viesnīcās iespējams apmesties, nemaksājot vairāk nekā 100 eiro par nakti? Jā, tādas ir. Šeit piecas no tām.

Goldman 25hours, Frankfurte pie Mainas, Vācija

To, kas dizainam ne vienmēr jābūt stingri funkcionālam, pierāda viesnīca Goldman 25hours Frankfurtē, kas iekārtota krāsaini un viegli. Viesnīcu gan ierīkojuši nevis dizaineri, bet gan mākslinieki, kam viesnīcas īpašnieks devis brīvu vaļu mākslinieciskas viesnīcas ierīkošanā. Viesnīca atrodas salīdzinoši noplukušajā Frankfurtes Ostendes daļā, kas lēnām pārtop par stilīgu ballīšu un mākslas rajonu. Viesnīca iekārtota dzīvokļa stilā un, lai pastiprinātu savējā iespaidu, katram viesnīcas viesim tiek izsniegta kāda Frankfurtes pilsoņa dzīvesstāsts. Rezultāts - stilīgs, bet ne minimālistisks dzīvoklis košās un omulīgās noskaņās. Vairāk informācijas: www.25hours-hotels.com.

Estalagem da Ponta do Sol, Madeira

Jo krāšņāka daba, jo vienkāršāka viesnīca - šāds likums ievērots viesnīcā Estalagem da Ponta do Sol, kas atrodas uz klints Madeiras dienvidu piekrastē. It neviens šķērslis nekavē skatu klīst pa jūras un zilo debesu tālēm. Mazliet lēnāk skatiens caur lielajiem stikla logiem pārlido pāri restorānam, lai pakavētos pie neskaitāmo klintsradžu dīvainajām formām. Princips izvairīties no traucējošām formām ievērots arī viesnīcas interjerā, kurā dominē baltie un rāmi brūnie toņi. Interjera stils ir tik saskanīgs un pārdomāts, ka sarkanā lielformāta glezna restorānā šķiet gandrīz vai stila pārkāpums. Viesnīcas kodols ir sena muiža, kas pārbūvēta 2001. gadā un ko papildina modernas piebūves. Rezultātā radusies individuāla viesnīca romantiķiem, klejotājiem un saules pielūdzējiem, kam tīk skaidras līnijas un tīra arhitektūra. Vairāk informācijas: www.pontadosol.com.

Lanchid 19, Budapešta, Ungārija

Stikls ir noteicošais materiāls Lanchid 19 viesnīcā. Tā var būt gan kustīga stikla fasāde, gan stikla grīda foajē, caur ko paveras skats uz restaurētām viduslaiku ūdensdzirnām, gan stikla siena numurā, kas ļauj ieskatīties vannas istabā - viesnīcā valda atvērtība un atklātība. Pirms trīs gadiem atklātā Lanchid 19 viesnīca atrodas pašā Donavas krastā lejup no Budas pils un jau drīz pēc atklāšanas viesnīca sāka saņemt prestižas dizaina balvas. Katrs no 45 viesnīcas numuriem iekārtots individuāli - jebkurā numurā centrā atrodas modernas sēdvietas, kuras daži viesi gan atzīst par ne pārāk ērtām. Bet, godīgi sakot, cieti krēsli nav sliktākais, ar ko samierināties, ja par to iespējams no vannas izbaudīt skatu uz vecpilsētu. Vairāk informācijas: www.lanchid19hotel.hu.

Fresh Hotel, Atēnas, Grieķija

Kaut arī no viesnīcas restorāna paveras skats tieši uz Akropoli, viesnīcai Fresh Hotel nav daudz kopīga ar grieķu antīkajiem laikiem - tajā valda formu vienkāršība un pilnīgs senatnes gara trūkums. Ik pa brīdim zemes toņos ieturētajā interjerā atklājas kāds košs krāsas triepiens. Viesnīcas baseins atrodas uz jumta terases, tieši pie bāra, kas arī atrodas zem klajām debesīm. Papildus tam Fresh viesnīcā pieejams bagātīgs zviedru galds, ko ceļotāji ļoti slavē. Fresh Hotel ir moderna vieta, kur atpūsties Eiropas vecākajā pilsētā. Vairāk informācijas: www.freshhotel.gr.

Rocksresort, Laax, Šveice

Pats svarīgākais mūsdienu kulinārijas pamatlikums - izmantot tikai reģionālos sezonas produktus - ievērots arī Rocksresort viesnīcas arhitektūrā - viesnīca, kas sastāv no vienpadsmit kvadrātveida ēkām, apmestām ar akmeņiem, celta pēc Flimsas kalnu nogruvuma parauga, kas norisinājās pirms 10 000 gadu un vēl mūsdienās nosaka Laax apkārtnes reljefu. Kopā viesnīcas klucīšos atrodas 122 apartamenti, restorāni, bāri un veikali. Iekštelpu noformējums koncentrējas uz vietējo materiālu izmantošanu, piemēram, ozoloku un linu. Numuru guļamistabās dominē ozols, bet dzīvojamām telpām raksturīgs kaļķakmens un betons. Vairāk informācijas: www.rocksresort.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Rija Domus Hotel
,


Daugavkrasti
,


Grand Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.454813sec.