Pasažieri vēlas ieviest atsevišķu bērnu nodalījumu lidmašīnās

Arno Ter-Saakovs, akciju sabiedrības Alida Tūrs valdes priekšsēdētājs un Saeimas deputāta kandidāts no politiskās apvienības ''Par labu Latviju'', informē Travelnews.lv lasītājus:

Aptuveni 80% tūrisma meklētāja Skyscanner aptaujāto lidojumu pasažieru nobalsojuši par īpašu nodalījumu izveidošanu lidmašīnās ģimenēm ar bērniem. Ideja par šāda pētījuma veikšanu portāla veidotājiem radās pēc lidsabiedrības Qantas pasažieres iesnieguma, kura apgalvoja, ka lidmašīnā raudošs bērns izraisījis viņai dzirdes problēmas un ausu asiņošanu.

8% aptaujāto atbildēja, ka neuzskata bērna klātesamību par iemeslu konkrētas vietas ierādīšanai lidmašīnas salonā, bet 4% vecāku ir pārliecināti par savu bērnu labo uzvedību lidojuma laikā un neuzskata, ka viņu atvasēm būtu jāklausās sveša klaigāšana. Tomēr ievērojams pasažieru skaits (15%) labprāt pievienotos tādiem pašiem ceļa biedriem ar bērniem.

Kā problēmas atrisināšanas variants tiek apsvērta ideja ieviest aukļu pakalpojumus lidmašīnā. Respondenti arī ieteica atļaut lidojumus ar lidmašīnām tikai tiem bērniem, kuri labi uzvedas. Viens no aptaujas dalībniekiem izteicās daudz stingrāk un atgādināja vecākiem, ka bērni vienmēr ir jātur grožos.

Skyscanner ir viena no Eiropas meklēšanas sistēmām, kas lietotājiem sniedz pieeju aviobiļešu informācijai, tai skaitā arī maza budžeta lidojumiem pa Eiropu, un iespēju salīdzināt ap 600 pasaules lidsabiedrību biļešu cenas vairāk nekā 670 tūkstošiem virzienu. Skyscanner interneta vietni ik mēnesi apmeklē tūristi no 200 dažādām valstīm un reģioniem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Rija Bauska Hotel
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.11988187sec.