Tūristi noteikuši labāko tiešsaistes rezervēšanas portālu [2]

Arno Ter-Saakovs, akciju sabiedrības Alida Tūrs valdes priekšsēdētājs un Saeimas deputāta kandidāts no politiskās apvienības ''Par labu Latviju'', informē Travelnews.lv lasītājus:

Tūristi Booking.com sistēmu ir atzinuši par labāko tiešsaistes rezervēšanas pakalpojumu sniedzēju ceļotājiem. Kā parādīts uzņēmuma eTravel Benchmark veiktajā pētījumā, šis portāls ir sniedzis informāciju un atbildes uz visiem ienākošajiem pieprasījumiem, tādējādi demonstrējot 100% efektivitāti.

Otro vietu lietotāju reitingā ieņēma viesnīcu tīkla Premier Inn interneta serviss, kas sniedzis atbildes uz 82,8% prasījumiem. Ikdienā klientus šai vietnei piesaista ērtais informācijas meklēšanas dienests, pasūtīšanas process kopumā un atbalsta dienests, precizē 4Hoteliers.com portāls.

Pētījuma kopsavilkumā tiek minēts, ka vairums lielo lidsabiedrību nav varējuši atbildēt uz klientu jautājumiem vairāk nekā 51% gadījumos. Turklāt tikai četras no 47 interneta vietnēm, kas piedāvā tūrisma pakalpojumus, ieguvušas apmierinošas atsauksmes no ikdienas klientiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 fedja 09/01/2010 18:54 pats labākais ir cenu salīdzināšanas portāls www.hotelmegasearch.com - vienkāršs kā google, bet meklē vienlaicīgi vairāk kā 32 rezervēšanas portālos. vienmēr izmantoju

2 qwerty 08/27/2010 11:54 un, kuras tiešsaistes rezervēšanas sistēmas viesnīcnieki uzskata par labākajām? vai tiešām booking.com paņemtie 15% (vai varbūt vairāk?) ir adekvāti ieguldījumam?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Trakai TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13860202sec.