Stambulā atkal atklāta vēsturiskā viesnīca Pera Palace

Arno Ter-Saakovs, akciju sabiedrības Alida Tūrs valdes priekšsēdētājs un Saeimas deputāta kandidāts no politiskās apvienības ''Par labu Latviju'', informē Travelnews.lv lasītājus:

01.09.2010 pēc vērienīgas restaurācijas divarpus gadu garumā atkal atklāta viesnīca Pera Palace, kas ir viens no ievērojamākajiem Stambulas arhitektūras dārgumiem.

Atklāšanas preses konferencē, kas nesen notika Bejoglu esošajā viesnīcā, galvenā pārvaldniece Pinar Kartal Timer pavēstīja, ka pēdējo deviņu mēnešu laikā viesnīcas restaurācijas procesā lielākā uzmanība tika pievērsta detaļām. Katra viesnīcas daļa, sākot no grīdām līdz pat fasādei, ir ļoti rūpīgi restaurēta, turklāt darbinieki īpaši centušies nekaitēt viesnīcas vēsturiskajam stilam.

Viesnīca Pera Palace apvieno komfortu un greznumu: „Mēs esam radījuši dažādu arhitektūras stilu sintēzi, apvienojot austrumus un rietumus. Pera Palace vēsture ir sena – 120 gadu darbības laikā viesnīca uzņēmusi daudzus prominentus viesus, sākot no valsts darbiniekiem līdz augsta ranga vadītājiem. Un tagad pie mums numurus rezervē viesi no Francijas, Itālijas un Anglijas. Pera Palace Hotel galvenā vadlīnija ir mērķis popularizēt Turcijas tūrismu globālajā tūrisma tirgū,” tā vēsta Pinar Kartal Timer.

Viesnīca darbojas kopš1892.gada. Pera Palace pieejami 115 numuri, restorāns, ceptuve, trenažieru zāle, baseins, spa centrs un konferenču zāles. Restaurācijas projekta vērtība bija 23 miljoni eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Novatours
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42312813sec.