Ekskluzīvākie ceļojumi un ekskursijas pasaulē - TOP 9 [1]

Atpūtniekiem, kam rodas vēlēšanās izbaudīt atvaļinājumā ko neierastāku par zvilnēšanu saulainā pludmalē, tādas iespējas tiek piedāvātas it visur pasaulē. Protams, lai piedāvājumus izmantotu, nepieciešami krietni lieli finansiālie līdzekļi - daudz naudas. Iepazīstiet ekskluzīvākos un dārgākos ceļojumus pasaulē!

Par 39 999 eiro interesanti var izbaudīt kruīza braucienu okeāna dzīlēs un apskatīt 1912. gadā nogrimušā okeāna lainera Titanic vraku. Ekskursijas laikā apskates dalībniekus ar zemūdens laivu nogādā 4000 metru dziļumā, kur apskatāmas leģendārā luksusa tvaikoņa atliekas.

Tiem, kam labāk tīk atpūta zemeslodes augstākajos punktos, tiek piedāvāta 61 dienu ilga ekspedīcija uz Everesta virsotni. Tās laikā pārgājiena dalībnieki kopā ar pieredzējušies kalnu pavadoņiem un ekipējumu sasniedz pasaules jumtu - 8848 metru augstā kalna virsotni. Ekspedīcijas cena ir 25 680 eiro. Protams, lai ekspedīcijā piedalītos, jābūt kalnu kāpšanas pieredzei un labai fiziskajai kondīcijai.

Ja arī augstākā pasaules virsotne ir par zemu, tad kosmosa kuģu braucienu uzņēmuma Virgin Galatic piedāvātie braucieni kosmosā, iespējams, ir īstais piedāvājums. Tūristiem tiek piedāvāta iespēja aplūkot Zemi no augšas. Lai piedalītos kosmosa braucienā, ekskursijas dalībniekiem jābūt labā fiziskajā stāvoklī un jāspēj apmaksāt brauciena rēķins - 220 000 ASV dolāru.

Daudzviet pasaulē tiek piedāvāta iespēja apmesties pašiem savā salā. Piemēram, Bahamu salās pieejama sala, ko iespējams iegūt savā rīcībā par 50 000 eiro nedēļā. To var īrēt gan vienatnē, gan kopā ar draugiem, jo uz salas ir ierīkotas luksusa apmešanās vietas 12 viesiem. Par viesu kulinārajām vēlmēm rūpējas privāts šefpavārs.

Ļoti ekstravagants ir ceļojums uz zemeslodes tālāko ziemeļu punktu. Ekskursijas uz ziemeļpolu maksā 19 900 eiro un tās dalībniekiem jāsaskaras ar lieliem izaicinājumiem - ekspedīcija norisinās -35 grādu temperatūrā un dalībnieki soļo pa mūžīgā sasaluma zonu astoņas līdz deviņas stundas katru dienu. Nakšņošana notiek teltīs.

Lai piedalītos Vīnes operas ballē Austrijā, par biļeti jāizdod krietna summa - par 17 000 eiro iespējams rezervēt veselu ložu. Savukārt dabūt balles biļeti nav nemaz tik vienkārši - uz tām rindā gaida daudzi maksātspējīgi viesi.

Augstākajā sabiedrībā iecienīta atpūtas vieta vēl aizvien ir Monako un tieši tur iespējams izīrēt 90 metru garu luksusjahtu ar visu apkalpi. Nedēļu ilgs jahtas ceļojums maksā 770 000 eiro. Uz jahtas pieejamas 20 luksusa klases kajītes.

Visērtākā lidošana viennozīmīgi ir privātā lidmašīnā. Ar to pat var doties pasaules aplidojumā un šādu piedzīvojumu iespējams iegādāties par 22 500 Šveices frankiem. Pasaules apceļojumā ietilpst vizītes tādās vietās kā Kuba, Lieldienu salas, dienvidjūru salas, Austrālija, Indonēzija, Mjanma, Indija un Omāna.

Tiem ceļotājiem, kam vislabāk tīk pārvietošanās pa dzelzceļu, piemērots ir ceļojums ar luksusa vilcienu Maharaja Express Indijā. Brauciens no Mumbajas līdz Deli maksā 10 885 eiro. Ceļojuma laikā iespējams izmantot visas luksusa kupeju, restorānu un bāru piedāvājumus. Ceļojumā ietilpst arī ekskursijas pa tām Indijas pilsētām un tūrisma objektiem, kam ekspresis brauc cauri, piemēram, pa Tadžmahalu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Inese 11/01/2010 11:22 Tadžmahals nav pilsēta!!!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Jaunpils pils
,


Rixwell Old Riga Palace Hotel
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47453213sec.