Tez Tour uzsāk slēpošanas sezonu Andorā

Andora ir īsta paradīze kalnu slēpotājiem un snovbordistiem, valsts ar pirmšķirīgiem, Eiropā vissaulainākajiem kalnu slēpošanas kūrortiem. No decembra līdz aprīlim, piecus mēnešus gadā, ziemas sporta veidu cienītājus Andorā gaida lieliski sagatavotas visdažādākās sarežģītības pakāpes slēpošanas trases. Valstī, augstumā no 1500 līdz 2600 m v. j. l., atrodas seši kalnu slēpošanas kūrorti. Kopējais kalnu slēpošanas trašu garums ir 275 km, strādā 90 pacēlāji, kas, apkalpojot trases, stundā spēj pārvadāt 128 tūkstošus cilvēku. Brīnišķīgās kalnu slēpošanas trases gandarīs gan visprasīgākos profesionāļus, gan iesācējus.

Atpūta Andoras kūrortos nebeidzas arī tad, kad slēpošanas trases jau slēgtas. Pēc aktīvi slēpojot pavadītas dienas tūristi var atpūsties SPA centros un centros ar termālajiem ūdeņiem, apmeklēt kādu no daudzajiem restorāniem un bāriem.

Starptautiskā tūroperatora Tez Tour programma 2010./2011. gada sezonai (salīdzinājumā ar pagājušā gada sezonu) notikušas zināmas izmaiņas. Šogad Grandvaliras (Grand Valira) reģionam ar Soldeu-Eltarteras (Soldeu-El Tarter), Kanilo (Canillo), Enkampas (Encamp), Pasas de la Kazas (Pas de la Casa) kūrortiem pievienosies arī Valjnordas reģions ar Arinsalas (Arinsal) un Lamasanas (La Massana) kūrortiem, kas apvieno Palas un Arinsalas slēpošanas zonas.

Sezonas jaunums – Valjnordas reģiona kūrorti

Abas kalnu slēpošanas bāzes – Pala un Arinsala, kas apvieno Valjnordas reģionu, atrodas Andoras rietumu daļā, netālu no Lamasanas kūrorta, 7 km attālumā viena no otras. Tas ir vistuvāk valsts galvaspilsētai Andorai la Veljai (9-12 km). Stacijām ir moderna tehniska bāze un attīstīta pakalpojumu sistēma. Augstumu starpības Valjnordas kūrortu trases ir mērenas, un vairums trašu vērtējamas kā vidējas sarežģītības pakāpes. Šīs ir ideālas vietas, kur vizināties vismazākajiem slēpotājiem un tiem, kas nostājušies uz kalnu slēpēm pirmo reizi.

Arinsalā atrodas nobrauciena trase ar vislielāko augstumu starpību visā Andoras teritorijā – 1010 metri. Galvenā Arinsalas priekšrocība slēpošanas ziņā – tās platie un garie nobraucieni, kuros var viegli un droši uzņemt ātrumu, savukārt kalnu grēdas augšējā daļā izveidotas stāvas un pieredzējušiem slēpotājiem interesantas trases. Tāpat abās bāzēs ir kalnu slēpošanas skolas, kur iespējams apgūt šī atpūtas un sporta veida pamatus un uzlabot jau esošās prasmes. Divās slēpošanas skolās un informācijas birojā strādā arī krieviski runājošs personāls. Kalnu nogāzes abas slēpošanas bāzes vērstas, galvenokārt, uz ziemeļiem, un tas ir iemesls, kāpēc sniega sega šeit ir noturīga visas ziemas garumā. Savukārt, mežu zonas piešķir apkārtnei īpašu valdzinājumu un labi pasargā no vēja.

Starp kopā saplūstošajām Ziemeļvaliras un Arinsalas upēm Andoras rietumos iespiedies Lamasanas reģions, kurā atrodas valstī augstākie kalni un augstākā Andoras virsotne – Koma Pedrosa (2946 m v.j.l.). Lamasana ir tipiska Andoras pilsētiņa ar vairākiem restorāniem, veikaliem, bāriem un diskotēku.

Viesnīcas

Tūroperatora Tez Tour “viesnīcu portfeļa” bāzi Andoras kūrortos veido trīs viesnīcu ķēdes: “Somriu Hotels”, “Hotansa”, kā arī šīs sezonas jaunums – “Plaza” viesnīcu tīkls.

“Somriu Hotels” viesnīcas pārstāvētas 3* segmentā ar nelielām mājīgām viesnīcām un apartamentu viesnīcām (“Cassany” un “Tivoli” Andora la Velja; “VallSki” un “Segle XX” Kanilo; “Oros” Enkampa).

“Hotansa” viesnīcas ietilpst lielākajā demokrātiskā tipa Andoras viesnīcu grupā un pārstāvētas ar visu kategoriju viesnīcām (Andora la Velja – “Andorra Park Hotel” 5*, “Magic Andorra” 4*, “Cervol” 4*; Enkampa – “Aparthotel Shusski” 4*, “Encamp” 3*; Pasa de la Kaza – “Himalaia Pas” 4*, “Magic Pas” 4*, “Aparthotel Alaska” 4*; Soldeu – “Himalaia Soldeu” 4*, “Euro Esqui” 4*; Lamasana – “Magic Ski” 4*, “Magic La Massana” 4*.

Un visbeidzot “Plaza” viesnīcu grupa – tā pārstāv prestižu viesnīcu segmentu: Andora la Velja – “Plaza” 5*, “Carlton Plaza” 5*, “Crowne Plaza” 5*; Kanilo – “Ski Plaza” 5*.

Apkalpošana (serviss) kūrortos

Tāpat kā pagājušajā ziemas sezonā visos Andoras kūrortos strādās Tez Tour pārstāvji. Jau atlidojot uz Barselonas lidostu (lidojumi tiks veikti katru nedēļu sestdienās sadarbībā ar aviokompāniju "airBaltic"), tūristus sagaidīs mūsu kompānijas pārstāvji, un komfortabli mikroautobusi nogādās atpūtniekus Andoras kūrortos. Visa atpūtas perioda garumā, katru dienu tūristiem tiks sniegta visa viņiem nepieciešamā palīdzība un atbalsts – ski-pass iegāde ar informāciju par slēpošanas trasēm, palīdzība slēpošanas inventāra nomā, ekskursiju pasūtīšana utt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,


CelojumuBode.lv
,


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95731091sec.