Sheraton aizsāk jaunu spa koncepciju

Arno Ter-Saakovs, akciju sabiedrības Alida Tūrs valdes priekšsēdētājs un Saeimas deputāta kandidāts no politiskās apvienības ''Par labu Latviju'', informē Travelnews.lv lasītājus:

Viesnīcu tīkls Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. aizsāk globālu spa koncepciju Shine for Sheraton, kas radīta ekskluzīvi Sheraton Hotels & Resorts zīmolu viesnīcām. Shine for Sheraton debitē jaunās un jau darbojošās zīmola viesnīcās visā pasaulē. Par galveno spa produktu ir izvēlēta Germaine de Capuccini kosmētikas marka.

Shine for Sheraton spa centru viesiem piedāvās piecas firmas procedūras, ieskaitot masāžu, procedūru sejai, procedūru ķermenim, manikīru/pedikīru un procedūru diviem. Radot šādu koncepciju, Sheraton vadījās pēc savu viesu aptaujas rezultātiem, kuras laikā noskaidroja, ka viesi novērtē greznību un kvalitāti, bet ne pretenciozitāti, un 8 no 10 Sheraton viesiem ir gatavi izmantot spa pakalpojumus ceļojumu laikā.
Jaunais spa piedāvājums pašlaik ir pieejams vairākās Sheraton viesnīcās Ķīnā, Vjetnamā, Maldivu salās un Slovākijā. Nākamajos 15 mēnešos tiks atvērti vēl 12 centri tādās viesnīcās kā Sheraton Shanghai Hong Kou (Šanhaja), Sheraton Beijing Dongcheng (Pekina) un Sheraton Yantai Golden Beach (Šaņduna). Spa centru noformējumā izmantos krāsas un materiālus, kas radīs draisku atmosfēru, tajā pašā laikā piešķirot kvalitātes sajūtu: bagāti, spoži materiāli siltos krēma, brūnos un zelta toņos tiks izcelti kobalta, koraļļu un turmalīna nokrāsās. SPA nosaukums („Shine for Sheraton” – „Mirdzi Sheraton”) tiks attēlots izmantojamajos materiālos: marmorā, oniksā, slīpētā sarkankokā un metālā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Rija Domus Hotel
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Daugavkrasti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59397316sec.